diumenge, 23 de novembre del 2014

Perles del Polònia 332, 20-11-14

[BRILLANT] Gran retrogag d’El hundimiento. Avui en comptes de Rajoy és Toni Soler esbroncant els guionistes. Ben jugat nois.


[EPIDÈMIA] Epidèmia YouTubera. Ara és Rajoy que vol fer un tutorials per als fiscals catalans que fan el ronso amb la querella.

[LA PICADA D’ULLET] Per fans de Monty Python l’Spanish Inquisition ara són els Fiscals Espanyols armats d’arbitrarietat, la imposició, la Constitució i la devoció per Mariano Rajoy.


[SURREALISTA] Fer venir Stephen Hawking com a mentre preclara perquè Quico Homs no és prou crític amb el President i s’han de prendre decisions difícils. Eleccions o no eleccions, aquesta és la qüestió.


[AVUI FA 1 ANY]

[DOLENTOT] El conte de la llagrimeta. No li funciona ni a Duran, que vol fer pena envoltant de banquers i empresaris que la passen magra, ni a Mas que vol fer pena davant dels farmacèutics dient que no té ni un ral.
[MOLT BO] El joc del Comevotos a mida d’Albert Rivera… es va menjar els vots que deixen els votants del PSC i del PP amb la música de fons de Que viva España interpretada per una gralla #tortura. I si et compres el Comevotos et regalen el Tètric per veure si saps reencaixar Catalunya dins Espanya.
[MALAGUANYAT] Mas i Junqueras intenten tornar a la llibreria la Constitució espanyola i que els tornin els diners. El llibreter del torn de matí, Rajoy, diu que na-nai, i el llibreter de la tarda, Rubalcaba, també, però de més bon rotlle.
[LA CANÇÓ] Conseller Boi, el musical
Si tens cataractes,
pedres al ronyó,
has pillat un ictus
o un bon xarampió
pots anar al “seguru”
Ja t’ho trobaràs
les llistes d’espera
són ben llargues, llargues
Fes-te d’una mútua privada!
T’estalviaràs tanta gentada!
El conseller Boi (bis)
Sé de què parlo
sóc el cap dels CAPS.
Els ambulatoris
estan col·lapsats
plens de mileuristes
i avis jubilats.
L’únic avantatge
és que eren de franc.
Però ara a sobre hi ha el copagament
copagament.
Vés a una clínica privada!
Les infermeres són més guapes.
El conseller Boi (bis)
Sé de què parlo
sóc el cap dels CAPS.

[MALAGUANYAT] La cua que es fa al banc mentre se li actualitza la llibreta. Un escàndol. Diu que el govern li ha tardat un mes i mig a pagar-li els 1350 milions d’euros del Castor.



[MOLT CURRAT] Cyrano Iceta ajudant a Pedro Sánchez a conquerir el cor de Mariano Rajoy per convènce’l que cal reformar la Constitució. I tot en vers, tu. “Lo que usted me pide, mi conciencia me lo impide”


[LA FRASE DE LA SETMANA] “Com coi ens ho farem? No tinc prou estelades per tapar tot això!” El president Mas desesperat davant la crua realitat dels pressupostos.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mascuman, el nou superheroi



[QUE FORT] El parany que vol parar-li Rajoy “al Coletas” amb un maletí…

[KONIEC] Catalans, catalanes, Leo Messi que ens tens amb el culet “així”… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo