dissabte, 15 de novembre del 2014

Perles del Polònia 331, 13-11-14

[IMPERDIBLE] L’entrada al plató del president Mas absolutament crescut. Amb algunes perles especialment brillants, com ara, inevitable no reproduir el momentàs Carod anant a votar amb el seu llibre 2014 sota el braç, l’abraçada amb “final feliç” entre Mas i Fernández o el seu alleujament per haver-se deslliurat de “les groupies”.


[EL LAPSUS] El dels Pologuionistes que es creuen a l’Alícia quan diu que la fiscalia presentarà una querella que, finalment, gràcies a Déu, sembla que no presentarà i ho posen en boca de la Marta Rovira.



[BRILLANT] La versió Rajoy d’El hundimiento. Tots tancats al bunker. El millor és que, per un moment, sembla que Rajoy té sang a les venes. Extraordinària actuació de Queco Novell. Plas, plas, plas.


[LES CATALINES] Boníssim el gag de la depre post 9N de la Forcadell “Goita quines portades més maques que has parit, goita quines cues més formoses” hahaa. Pobreta. I molt bona també la subtrama dels espies amb allò de la Tensió Sexual No Resolta. [Allò del miniMariatne… deixem-ho, si us plau]



[AVUI FA 1 ANY]
[PERLA] Per fi han nascut els pressupostos… diguem que la gestió ha estat lenta… L amare, en Mascu i el pare, en Junqueras. Ara el president se’n va a gestar la pregunta de la consulta… amb la postil·la de Duran “ves que al final no sigui tot un part psiclògic”
[QUE FORT] Un que es vol afiliar al PSC i resulta que l’espera una espècie de Shambala amb “el descens més gran d’Europa”.
[SURREALISTA] El pobre Miquel ha embogit amb EL PROCÉS. A la nena li diu consulta, s’ha operat el penis perquè li medeixi 17.14 centímetres i… no segueixo.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] La Generalitat per fi paga als farmacèutics… amb un maleta plena de piruletes.
[LA CANÇÓ] Què voten els Verds? (molt currat. Llàstima que no tenia ni idea de l’existència de la versió original, What the fox says? Dels Ylvis)
[Mas] PP diu no, Esquerra sí
i en Duran em fa patir
Ciutadans diu “nanai”
I la CUP diu “ara o mai”
Al PSC tant li fa
perquè el PSOE fa i desfà.
Però d’un partit, ningú en sap res
Què voten els Verds?
Nyinyinyi nyinyinyi nyirí
Què hi diuen els Verds?
Psè psè psè psè psè psè
Herrera, tu què?
[Herrera] A mi no em miris, a mi no.
[Mas] Què opinen els Verds?
Què volen els Verds?
El secret més ben guardat
misteri no revelat
encara no s’han mullat.
ni el Joan Herrera ni la Camats.
Sembleu els Convergents
de no fa gaire temps.
De quin pal aneu
sobre la independència?
amb qui us hem de comptar?
Pel sí o pel no?
[Herrera] Ara això no toca, ara això no toca
[Mas] Ho sabrem mai?
[Herrera] Cap vot volem perdre
cap no en volem perdre
[Mas] Mulleu-vos, mulleu-vos ja!
[Herrera] Que ho trii una assemblea!

[LA PICADA D’ULLET] Sánchez i Iceta palplantats enmig de l’autopista, mentre a una banda uns van a tota màquina cap a l’estat propi i a l’altra cap a Espanya.



[EL CAMEO] Loulogio, suposat YouTuber d’èxit que intenta “dinamitzar” Duran.


[SURREALISTA] La banda dels directors d’institut que fan hores extres els diumenges.


[BUCLE] El resum del ProcésTM com una cursa de fons del President. De moment tot comenaça i acaba amb una carta a en Ratjoy.



[KONIEC] Catalans, catalanes, gent que diumenge us vau alegrar de fer el cua però en canvi us queixeu quan l’heu de fer al peatge de Martorell… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo