divendres, 24 d’octubre del 2014

Perles del Polònia 328, 23-10-14

[PERLA] Gran homenatge als Monty Python i La vida de Brian amb el gag de l’espardenya. Veurem on ens porta el lideratge de Brian Fernández, que sembla que té més tirada de la sabata del Messies que ens ha de portar al Nou 9N. 


[SURREALISTA] Ressuscita Acebes, el gran productor d’excuses, al gag de les justificacions de l’ebola ja que “no ha colao” que la culpa era de la malalta. Y lo de Bárcenas? “Sí, parece ser que había dos líneas de investigación y las dos apuntaban a mi.”


[LA IMATGE DE LA SETMANA] El pesao de Nicolás també s’ha colat al Polònia.


[QUE CRUEL] Joan Herrera, també conegut com a “petit Joan”, s’ha colat en totes les reunions i cimeres fent creure que estava a favor de la consulta. I no.


[PERLA] Les dues noves analistes de la perruqueria tenen futur de tertulianes: “Ja saps que el Mas i el David Fernández estan junts? –Apa, si el David Fernández és molt més jove –Sí, ja saps que el Mas és un assaltaesteladas” “Es veu que l’Homs és un liante” “Potser en Mas i en Junqueras al final s’arreglaran, ara diuen que són pactoamigos” 



[PERLA] A casa del President: “Bé, després d’una altra jornada rutinària per a la història… vaig a desconnectar una mica del Procés™” Pobre, si és que te l’imagines. Veu forcadells a pertot cridant (i molt): eleccioooooooons! I sinó qui el persegueix és en Duran: “ja has pactat amb l’Iceta, eh, ja hi has pactat?”. 


[AVUI FA 1 ANY] 

[DOLENTOT] La paraula “consulta” queda desterrada de la Moncloa. No es pot ni preguntar on hi ha una clau o qui té un boli sota amenaça de Tribunal Constitucional i àdhic exili.
[MOLT BO] Esquerra Republicana pictures en coproducció amb La Vanguardia Surveys present… “Carinyu, he encongit el govern”
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Arcadi + Forcades = Arcades, hahaa.
[SPOILER] Duel a l’OK Corral entre Wert i Santiago Segura, tots dos fan tant pel cinema espanyol! Aquesta versió NO-DO sí que mola! Torna el blanc i negre amb Montoro Gargamel.
[PERLA] El retorn de la Puta i la Ramoneta… abans diu que només treballaven per Convergència però ara han diversificat el negoci i també treballant pels d’Iniciativa que les necessiten per allò de la independència i per Esquerra que les necessiten per allò del suport al Govern.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Les dificultats de Joan Herrera per deixar clara la seva postura (la del No Votarem perquè Volem Votar) davant el #9N Molt bon recurs el de deixar-lo desenfocat, com a Desmuntant a Harry! 


[ENTRANYABLE] Quico Homs assegut per fi a la cadira del seu líder carismàtic i metaimitant-lo.

[LA NOVETAT] Josep Rull, fent mèrits.


[PERLA] L’astúcia del president Mas. Els locals de la Generalitat el #9N seran ambaixades reials. Ho té tot previst: presidents de meses com a reis, voluntaris com a patges, urnes dins les saques, i la gent haurà de dipositar les seves “cartes” per demanar si volen: un caNO, un SÍlofoNO, o una biSÍSÍcleta


[LA PICADA D’ULLET] Rosa Díez denunciant, de nou, a Artur Mas. Gran gag. Denúncia rere denúncia fins a la borratxera final.


[QUE FORT] L’alerta sanitària de la setmana és per un directiu de banca que utilitza la seva tarjeta de crèdit personal.

[LA NOVETAT] Ada Colau, convidada.


[MALAGUANYAT] El pati de col·le de les esquerres.


[LA CANÇÓ] Junqueras: “Per què he ploraaaaat perquè he ploraaaaat si avui no m’han entrevistaaaaat” 


[EL CAMEO] Mercè Martínez, com a directora d’actors (tot i que sembla que d’actuacions anem sobrats…) 



[KONIEC] Catalans, catalanes, Jordi Pujol que al final sembla que sí que podràs portar l’Oleguer a la festa dels súpers… Visca Catalunya! Amb il·lusió!
-> vídeo