dissabte, 18 d’octubre del 2014

Perles del Polònia 327, 16-10-14

[EXCLUSIVA] El Polònia a Pedralbes 

[LA CANÇÓ] Qualsevol nit pot sortir el sol (o no)
[Mas] Fa una nit clara i tranquil·la
i els proconsulta estem reunits
com bons amics busquem l’acord
però de moment no pinta bé
la nostra nau no arriba a port.
Els proposo un nou consens
fer una consulta, més o menys
De xixinatbe, potser sí
però és votar, al cap i a la fi
i ells em diuen que “per aquí”
Oh descreguts, marxeu, marxeu
ja s’ha acabat la nostra unió
jo no sé pas què us esperàveu
si a Madrid, diuen que no.
[Junqueras] Ho sento Artur però fins aquí
segueixo el meu propi camí
La independència ha d’arribar
amb dos collons sense pensar
com en Companys, com en Macià.
[Herrera] Amb mi no hi comptis, quin descans,
això a nosaltres ens va gran
[Fernández] Doncs déu-n’hi-do la que hem liat
si quedo jo com l’assenyat.
[Mas] La porcellana s’ha trencat
[Tots] Estem de les teves metàfores fins als…
[Mas] Oh descreguts, marxeu, marxeu
però encara em queda un altre truc
podem fer una llista unitària
però caldrà que hi aneu amb mi

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Trobo que últimament surt molt el paper higiènic xD


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Mas: “El Junqueras m’ha deixat. Només em volia per les meves urnes” Duran “I què et pensaves, que et volia per les retallades?” Boníssim en Duran fent d’alcavota i portant l’Iceta a consolar en Mas. Però com que no cola li etziba: “Ai, Miquel, m’agafes amb 20 diputats més i ja veuries quins pactes faríem tu i jo!”


[PERLA] Demolidor el gag de Junqueras fent una rebequeria “vull una DUI, vull una DUI” mentre la pobra Marta Rovira intenta que es decideixi “o li acceptes el que proposa [Mas] i quedes com un calçasses o trenques amb ell i quedes com el dolent… i vigila que en Macià i en Companys et vigilen”… diu mentre en Macià i en Companys es miren el Sálvame…


[QUE FORT] Un grup d’unionistes a Canaletes celebrant la suspensió de la consulta: Chacón, Rivera i Sánchez-Camacho. Quin trio. “Olelé, olalá, la Constitució, és el millor que hi ha”. Brutal el final de l’exaltador anònim que s’assembla molt a Duran cremant una foto de Junqueras.


[LES CATALINES] Cas 9/11. El poble contra els seus polítics. Extraordinari judici de les Catalines. Qui és el culpable del trencament de la unitat, Mas o Junqueras? L’acusat jura sobre Victus que dirà la veritat, però com que els uns s’acusen als altres, parlar la jutge Vila d’Abadal: “Escoltats els testimonis, aquest jutge declara culpable a…. la societat civil, per pensar que si un milió i mig de persones es podie coordinar, també ho podrien fer aquest parell... Apa nenes, s’aixeca la sessió”. Ovació!


[AVUI FA 1 ANY] 

[LA IMATGE DE LA SETMANA] La de darrera la porta és l’Alícia Sánchez-Camacho després de l’intent no reeixit de vendre la moto als seus compis de Madrid.
[PERLA] Molt bo el gag en què Mas i Homs fan de pares a l’Oriolet. Tenen de tot, càmera de vigilància, estelada per fer-lo dormir, cançons de bressol… tot perquè no li tingui por al Duran… ni a la realitat… ni als pressupostos. Mas: “que macos quan són així de petitons. Llàstima que després creixin”. Homs: “Vols dir en diputats oi?”. Mas: “Sí”. Hahaaa
[#ZASCA] Sobiranet, el detergent que serveix per tapar retallades, cops de porra, descolorir samarretes reivindicatives… i, de regal, una estelada gegant per tapar el Palau de la Música.
[L’ESTÀVEM ESPERANT] En Mascu fent un porta a porta per colocar números de la Grossa. Com ens hem de veure! Extraordinàries respostes segons com bufa el vent. Marta Rovira no n’hi compra, però s’ofereix a acompanyar-lo i a sortir a la foto si la cosa prospera. Joan Herrera tampoc n’hi compra, perquè encara no ha dit si sí o si no, però està afavor que es vengui. Pere Navarro (amb veu d’Alícia en off) intentant que Mascu li compri a ell la loteria del federalisme. I Jordi Cañas que no sent el truc de la “Catalunya real”.
[PERLA] Que bo en Mas intentant convèncer en Duran que la tercera via no existeix. I ell res, caient en el trilerisme de Rajoy “dónde está la tercera vía???”. I el ganxo? Alícia, és clar. De moment.
[DOLENTOT] El basar d’armes químiques d’aquests tres grans estadistes. Pffff.

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] Rajoy fent un Palomares a l’Hospital Carlos III “donde se encuentra la infermera que se contagió solita”. “Haciendo gala de su hombría se encerró en la habitación donde estuvieron ingresados los curas sin ningún tipo de protección y demostrando que este hospital está perfectamente preparado” 



[EXCLUSIVA] Ah mira, sembla que Rajoy i Mas sí que es parlen. Encara que sigui d’amagatotis. Rajoy amenaça amb impugnar el Nou9N i si cal la calçotada familiar també. “Ale, vete a Barcelona a hacer v baixes”. El cas és que tenen més en comú del que ens pensem. Saben fingir desmais exactament igual quan se’ls pregunta pels pressupostos. 


[QUE BÈSTIA] Alerta sanitària. El primer intel·lectual espanyol a favor del dret a decidir. 



[SURREALISTA] Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez contra Tomàs Molina per haver dit que plouria tant el #12O. Ara elles es vengen pronosticant les mateixes pluges pel #19O 



[LA FRASE DE LA SETMANA] Victoria Álvarez “Sabes que yo pensaba que esto de Plataforma por Catalunya era un club de drag-queens?”

[EL MONÒLEG DE MAS] “Ja podíeu imaginar que ‘allò’ no aniria enlloc. Si semblava un xiste: van un hippy, un okupa, un convergent i un indepe i cau la consulta”


[KONIEC] Catalans, catalanes, Rdrigo que te queda poc “rato” al PP… Visca Catalunya! Amb il·lusió!
-> vídeo