dissabte, 11 d’octubre del 2014

Perles del Polònia 326, 9-10-14

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] El comunicat del Govern en relació a l’ebola. Vaja, el comunicat del Polònia i tota l’actitud en general és incorrecte… 

 

[#etfelicitofill] La tertúlia del Basté s’aparta per un moment d’El Procés™ per toccar temes d’“actualitat” com l’ebola, per arribar a la conclusió que si a Escòcia no n’hi ha és perquè van votar i va sortir que no.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Alarma per detecció de “No hi ha consulta” emntre el President és atacat per David Fernández amb una sabata i un placatge d’Oriol Junqueras (més perillós). Ai calla, era un simulacre!


[SURREALISTA] Pedro Sánchez i Mariano Rajoy disputant-se el lloc de farsant de la política espanyola… Diu Rajoy “De toda la vida nosotros hemos sido los rancios y vosotros los progres. No me pises el terreno” I després d’un breu intercanvi de parers rebla “Ossea, quedamos así, decimos lo mismo, pero de forma distinta”. Ole tu.


[LA FRASE DE LA SETMANA] Mas a Junqueras: “a banda de tants xuxos de crema podries menjar-te algun marrón de tant en tant” 

[L'ESTÀVEM ESPERANT] L'estafa del Castor. La conya, pel Polònia, però per més info aquí.


[LES CATALINES] Tan emocionades elles amb Santiago Segura perquè a la seva Torrente 5 (pffff) ja surt que Catalunya és independent. “Això sí que farà país i no el rollo aquell de la Isona Passola”


[AVUI FA 1 ANY] 

> [QUE FORT] La desesperació del conseller Mas-Colell en obrir la capsa de regals del ministre Montoro… el que ens envien a Catalunya amb els pressupostos 2014 és… un pal.
> [EL CAMEO] Risto Mejide com el becari publicista.
>[LA CANÇÓ] Apatia, l’espectacle d’El circ d’ell solet que ningú estava esperant, amb Pere Navarro i el follet del federalisme.
Apatia.
Si dic estat federal, apatia.
Si dic que pacte fiscal, apatia.
Si dic que no a la Via, el meu pare la lia.
Per què?
Entre els votants jo provoco apatia.
I ja n’estic fins la po….
> [EL CAMEO] Òscar Dalmau com a tercera opció. Ell, que és un expert en “fer preguntes”.
> [MOLT CURRAT] Algú ha volat sobre el niu del sobiranisme… i Artur Mas es troba ingressat ara a la clínica Gent d’Ordre, fundada per empresaris de Pedralbes preocupats per la “deriva”. Quina por la infermera Camacho. Brutal el rescat orquestrat per Junqui i Rovira que, quan es queden sense benzina, fan que sigui el mateix president qui empenyi el cotxe perquè ells “van molt mudats”
> [LA CANÇÓ] Dels Catbusters, el trio anticatalà del govern espanyol
Si en las Baleares
te hablan catalán
¿a quién llamarás?
¡CATBUSTERS!
¿Qué sabrán los profes
sobre educación?
La solución es
¡CATBUSTERS!
> [LA FRASE DE LA SETMANA] Mascu: “La Generalitat està arruïnada i fa setmanes que robem el wi-fi a l’ajuntament”

[QUE CRUEL] Herrera i Camats viuen un infern. Ara que tenen clar què han decidit (beure) els regalen unes braves, i no gosen menjar-se-les fins que s’aclareixi si l’oli amb què les han fregides procedeix de l’agricultura ecològica de proximitat. 



[QUE FORT] “Hi ha coses que s’han de declarar a hisenda… per tota la resta, targetes black de CajaMadrid.”


[PERLA] Gran gag de David Fernández al confessionari per “tenir pensaments impurs” i idolatrar falsos líders de la burgesia catalana, i tot per El Procés™. Això del confessionari pot donar molt de si. Ara és Basté qui s’acusa d’escoltar la Terribas de tant en tant.


[QUE FORT] La llum al Museu. No és que hagin descobert res, sinó que hi expliquen que abans de la pujada desorbitada de les factures, hi havia llum a les cases! El català emprenyat sembla que ha pres possessió del Museu, també s’hi exhibeix Felipe González, el conseller de GAs Natural i que es veu que abans havia estat president del govern, i un exemplar únic de barceloní autòcton.


[CRUELÍSSIM] El retrat en blanc i negre el mestre del suspens (en Mas, no en Hitchcock) explicant la trama d’aquests últims dies… només reproduiré que “ni tan sols a La Riera passen tantes coses sense sentit. La clau és desconcertar déu i sa mare” #pimpamsasca


[KONIEC] Catalans, catalanes, Ana Mato que a tu també t’haurien d’aïllar… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo