divendres, 20 de juny del 2014

Perles del Polònia 320, 18-6-14

[PERLA] Un esport d’alt risc aquest de sentir els pensaments i no el que es diu… aiiii.



[LA PICADA D’ULLET] Tret de sortida de la curs per succeir Pere Navarro. Molt fan del dorsal de Joan Ignasi Elena, el 1714, hahaa. Ara que el tret, pròpiament dit, li surt a Navrro per la culata.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Balman & Monti es posen a fer trucades a veure qui troben per 1r secretari: és una bona oferta, la permanència que cal superar no és molt alta…. diuen.. però ni així… caldrà recórrer a la solució d’emergència i trencar el vidre?



[MALAGUANYAT] La metàfora de les balances fiscals aplicada a l’economia familiar.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Els reis partint-se la caixa amb El jueves.



[EL MEU GAG PREFERIT] Jorge Fernández Díaz, tan orgullós ell de les seves mesures contra la immigració [13/6/13] Surrealista el qüestionari de Rajy i Soraya als immigrants que demanen els papers. Moooooolt difícil, a menys que compris un pis, és clar, perquè llavors l’únic paper que importa és el de la hipoteca.

[QUE FORT] Les primes que De Guindos promet als jugadors de la selecció espanyola… sort que mira, al final ens ho hem estalviat.



[SURREALISTA] El sopar a 4 entre Pere Navarro, el follet del federalisme, Duran i Lleida i la fada de la tercera via. Ah, i de Meg Ryan només n’hi ha una, gràcies.



[LES CATALINES] En un poc afortunat episodi en què segresten el miniWert per demanar com a rescat la llei de reforma educativa. Pfff.



[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Esteu fins als collons del Tricentanari? Doncs que no us passi res” Autoparòdia! Bona, comissari, bona!

[KONIEC] Catalans, catalanes, Joan Carles I que ara sí que tindràs temps lliure… Visca Catalunya! Amb il·lusió!