divendres, 25 d’abril de 2014

Perles del Polònia 312, 17-4-14

[LA FRASE DE LA SETMANA] Mas: “Quico, estàs pensant el mateix que jo?” Homs: “No, però segur que lo teu és millor”

 [LA IMATGE DE LA SETMANA] “Adopteu-me, si us plau”


[LA PICADA D’ULLET] El patró harmònic “troppo cansino” del govern a la consulta, sensacionalment repetitiu i previsible: no-nonono-no-no-nononooo… segons el gran Ramon Gener amaga la melodia de, ni més ni menys que Els segadors!


[LES CATALINES] Boníssim el pseudocameo de Terribas i Basté a la ràdio de les Catalines! Imaginació desbordant per introduir un becari euskaldun! Ja em veig una espècie de “8 apellidos vascos” a venir…. Aquí no quemamos contenedores, nos cogemos de las manos, hacemos casteeeeells, ni kaleborroka, ni “cale” res.


[MOLT BO] A 15 dies de Sant Jordi els nostres escriptors mediàtics (Albert Espinosa, Quim Monzó, Màrius Serra, Albert Sánchez Piñol i Maruja Torres) no tenen novetat per Sant Jordi així que uneixen forces per pepetrar això: “… I així acaba la història d’uns miquelets, amb càncer, que van ser enviats al Líban armats únicament amb una erecció que no els baixava.” El pinyol final amb els mediàtics florint-se a Passeig de Gràcia mentre Pere Navarro té una llarga cua de pakis esperant per signar el seu hit sobre federalisme no té desperdici.[EL MEU GAG PREFERIT] Dolores de Cospedal semper fidelis al líder del PP… d’abans! [30/5/13] BB a Bestiari il·lustrat: “Molts pensàvem que havia deixat de donar pel sac, però ara, a diferència del seu bigoti, ha tornat”

[QUE FORT] Eufemisme de mort? Marxar al Parlament europeu! Digui’s polític, digui’s gos del nen. I si ets periquito? Cap al Senat!


[PERLA] Extraordinari el trio (electoral) que proposa Teresa Forcades a Joan Herrera i David Fernández: “Jo sempre em posaré al mig i vosaltres no us haureu ni de tocar!”


[MOLT CURRAT] Dels productors de “No és país per a crítics” i “Armachacón” arriba… “L’arca del PSC” encara que sigui una barqueta de no-res iq ue el diluvi només es manifesti just damunt dels tres federalistes tres que s’hi refugien.


[PERLA] Molt bo el paral·lelisme amb el dijous Sant. El president Mas es compara amb Jesús: “Jo vaig més mudat, ell anava com de la CUP… i ell no sabia qui era Judes i jo a Duran el tinc calat dels del primer dia” La confessió dels 7 pecats capitals també és molt bona:

* supèrbia de pensar que treuria majoria absoluta
* peresa de no haver aprovat gairebé cap llei en dos anys de govern
* avarícia per haver baixat els impostos als casinos perquè vinguin els de Barcelona World
* enveja dels escocessos perquè a ells els deixen votar
* ira perquè gaudeixo molt fent que en Duran s’emprenyi com una mona
* gola (aquest me’l porta en Junqueras)
* luxúria perquè de vegades tinc pensaments impurs amb la Forcadell

[KONIEC] Catalans, catalanes, gent que no veieu com us queden de ridícules les Google Glass… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo