dissabte, 15 de març del 2014

Perles del Polònia 307, 13-3-14

[SURREALISTA] Margallo i Rajoy mirant estels… Goita, és Catalunya! “Un trozo de roca que se desprendió del planeta original y ha quedado vagando por los siglos de los siglos amén”, segons Margallo. Rajoy és un crack dibuixant “la constelación del no”… i del Furby que s’ha demanat per les europees ja no en parlem…



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Sobiranisme “total effects”… 11 mesos després…



[QUE CRUEL] De la tanca de Melilla a la la tanca del PSC “els prometen el paradís sobiranista” diu Pere Navarro per explicar que hi hagi tants miltants que deixin el partit.


[PERLA] Sopar romàntic entre Iniciativa i Esquerra… gran diàleg: es veu que a Iniciativa també els fan tilín els sobiranistes “sou bisexuals?” I el Cañas a l’aguait, és clar… “però no, no és el que sembla” hahaa.



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Les balances fiscals de Monago “Lo que yo te diga”, redactades per una comissió formada per: “uno de la FAES, mis cuñaos, Chewbacca i el loco del chándal”… que bèstiaaaa “una nación, una tapita de jamón” Haremos un referéndum en el 2016, coincidiendo con el centenario de Florinda Chico”… boníssim.


[EL MEU GAG PREFERIT] Joan Herrera amb un punt d’envegeta cupera recorda… [4/4/13] Cuperos destrempats 4 mesos després de les eleccions… s’ha acabat ja el capitalisme? ha haaa. Cal passar a l’acció, i si cal fer el porta a porta per oferir el nou antisistema a canvi del vell capitalisme es fa.

[LA PICADA D’ULLET] Pere Navarro organitza una visita guiada al plató del Polònia als candidats a les primàries de Barcelona (com ell diu a Jaume Collboni i la púrria restant, haha)


[QUE FORT] [MOLT CURRAT] [MOLT BO] [MOLT TRIST] Expoli pictures presenta Fèlix Millet a “El llop del Palau”… una pel·lícula de finançament dubtós. “Patriotisme, Montull, el patriotisme ho emmascara tot”. Déu meu, mai més no podré sentir el Cant de la Senyera de la mateixa manera… que passin les pubilles! Millet king of Patxorra xD!



[KONIEC] Catalans, catalanes, Rouco Varela que el teu mandat se m’ha fet una mica llarg… Visca Catalunya! Amb il·lusió!