dissabte, 1 de març del 2014

Perles del Polònia 305, 27-2-14

[LAST MINUTE] Fer aparèixer la relliscada del Millo que va fer equivocar a 9 diputats 9 en l’enèsima votació del Parlament sobre la consulta.

[MOLT BO] Carteristes, prostitutes (treballadores de l’amor tarifat) i coloms, els tres sectors més afectats per la celebració del MWCongress dels trons. Extraordinari l’alcalde amenaçant els carteristes amb retirar-los la subvenció per la traducció al català del seu web.


[LA FRASE DE LA SETMANA] Alcalde Trias: “Innovació i puteria, marca Barcelona”

[EL CAMEO] Matthew Tree, professor d’anglès de Rajoy i companyia… Ara entenc perquè es recomana no memoritzar sinó mirar d’entendre el que diu el profe, hahaa. 


[QUE FORT] Patxiyó o el desarmament etarra: una motxilla amb un tirador, una tovallola mullada i una ppppiiiiisttttoooola. El kit complet va amb verificador i ministre de l’interior incorporat.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La patacada de Millet i la que ens hem endut nosaltres amb l’ajornament del judici. 

[LA CANÇÓ] Millet [Fumando espero] 

[Millet] Robar és un plaer,
genial, sensual
A casa espero,
i porto quatre anys fent-ho.
Tinc un judici
per un petit caprici.
Per quatre duros
em volen fotre un puro.
Són 30 milions d’euros
el just per ‘nar tirant.
[Advocat] Ha d’anar a declarar
[Millet] Quin pal que em fa!
Per què no espera
que acabi La Riera?
[Advocat] Però no l’estressa
poder acabar entre reixes
[Millet] Que no t’adones
que hi ha certes persones
que és del tot impossible
que anem a la presó?

[EL MEU GAG PREFERIT] Esperanza Aguirre escrivint les seves memòries rememora quan… [14/2/13] Rajoy i el seu “es falso”. Que no, que ell no ha agafat mai cap sobre… ni el 1965 quan va portar la carta als reis, ni el 1979 quan li arribà la carta de reclutament, ni el 1987 quan va anar a l’1, 2, 3 amb en Cristóbal com a companys de pis. 


[PERLA] “Vaig a buscar el Pinki, que estic de servei”… Mas hi posa les begudes i Homs els cupcakes (o “magdalenes horteres”) per celebrar que avui tenim visita, l’Oriol Pujol o els retorn dels putilles! Pe`ro de pilotes que vulguin passar la ITS (Inspecció Tècnica de Successors) només n’hi pot haver un, i aquest és, per mèrits propis, l’Homs “Artur, et mous per la Generalitat com una gasela” així que s’ha acabat la festa i l’Oriol cap a casa a jugar al Candy Crash. 


[EXCLUSIVA] El veritable video de Ceuta… la “parella” de la Benemèrita s’ha enamorat i les pilotes de goma són inflables, perquè els ceutís arribin a la costa… simiri… 


[MOLT CURRAT] I viiiiinga reformes educatives! Tots els colors… des de Franco, Suárez, González, Aznar, Zapatero i Wert, que ens retorna al blanc i negre… total, només han estat 8 reformes en 34 anys! 



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mark Zuckerberg… es veu que també ha comprat la Generalitat :(


[KONIEC] Catalans, catalanes, pares que us heu passat la nit fent la disfressa de Jeronimo Stilton al vostre fill… Visca Catalunya! Amb il·lusió!