divendres, 7 de febrer del 2014

Perles del Polònia 303, 6-2-14

[LA FRASE DE LA SETMANA] Rajoy: “Por mucho que la balanza se vista de seda, expolio se queda”… Rajoy no creu en la crema “expoliante” de Montoro, hahaaa. 



[MOLT BO] El President Mas abandonat en una benzinera per Oriol Junqueras truca al conseller Homs (sóc tan fan d’aquest home!) perquè vagi a rescatar-lo “em faig creus que hi hagi cobertura, això és l’àrea metropolitana!” 


[#conversesPolònia] entre imputats… Infanta Cristina vs. Oriol Pujol, diu que tots dos van actuar “per amor”; Jordi Cañas vs. … oh wait! encara no!; Manel Prat vs. Mosso d’Esquadra, inquietants; Fèlix Millet vs. Fèlix Millet, barruts “ens morirem i ho haurem vist quasi tot menys la presó” 


[#ZASCA] Rajoy i Gallardón decideixen fer una “consulta” a les dones sobre la llei de l’avortament, intenten “documentar-se” amb bibliografia especialitzada (el Lecturas #respect) i finalment arriben a l’expert definitiu “al menos este lleva faldas” 



[EL MEU GAG PREFERIT] Francesc Homs tria un gag de…. sí, ho heu endevinat… Artur Mas! [31/1/13] El cameo de Pilar Rahola, la SuperPili, fent de Supernanny Mary Poppins per mediar entre Duran i Mas.

[MOLT CURRAT] El Passatge del Terror de la Consulta… amb Freddy Rajoy, zombie Margallo, la Alicia del Exorcista…. no sé qui em fa més por si aquests o els pallassos Mas i Junqui que ens volen portar a la Casa de la Consulta i votar txiiii txiiii, cap a l’ehtat popiiiiii, hahaaaa. 


[LA PICADA D’ULLET] Oriol Junqueras i Joan Herrera festejant la Marina Geli… gran frase pel·liculera “voleu deixar de parlar de mi com si jo no hi fos?” fins que, que cabrooooons, corren a buscar la Rocío Martínez-Sempere deixant la pobre Marina amb la seva tarrina de gelat de xocolata gegant. Nora Ephron mode on


[L’ESTÀVEM ESPERANT] L’acomiadament/comiat de Pedro J. Ramírez “hoy termina una manera de entender el periodismo, hoy el mundo está un poco más triste”… todo??? no!!! 


[LA CANÇÓ] Hi ha molta gent “Happy” amb la marxa de Pedro J… 

[Rajoy] Estoy tranquilo, ya me lo he cargao
Y un SMS al móvil le he mandao
No más portadas desde la prisión
¿Bárcenas, y ahora qué?
Pierdes tu bastión
Y yo estoy happy…
[Mas] Prou de quartos inventats
en paradisos fiscals
Per això estic happy….
[Rubalcaba] Él sacó el caso faisán
y también lo de los GAL
Así que happy!!!
[Infanta Cristina] Basta ya de publicar
tantos mails del caso Noos
Me hace muy happy!!!
[etarres] El 11-M fueron otros
Venga, tío, olvídanos
[Rajoy] Por fin tranquilo, ya no hay que sufrir
por si El Mundo me deja a parir
Los del ala dura ahora lloraréis
¡Toma, Aznar, me lo peté!
Esta es in your face
Y yo estoy happy!!!!
[Mas] No més nanos perseguits
i altres troles sobre la immersió
Per això estic happy!!!
[Oriol Pujol] S’ha acabat l’assetjament
a qui duu el cognom Pujol
Per això estic happy!!!
[Cospedal] No podrás decir jamás
que pillé sobres a cholón
Ahora estoy happy!!!!
[Pedro J] Pero yo me cobraré
una pasta de indemnización

[KONIEC] Catalans, catalanes, senyors de Sacyr que no els contractaré mai ni per enrajolar el wàter… Visca Catalunya! Amb il·lusió!