dissabte, 25 de gener de 2014

Perles del Polònia 302, 23-1-14

AVÍS. Aquestes Perles seran les més subjectives de la història. No puc ser imparcial després d’haver tingut el privilegi #joconfesso d’assistir al rodatge del capítol i veure la feinada que representa i el bonrotllisme regnant. Gràcies per la comprensió #ohquinapena #eldiaquegairebevaigsortiralPolònia

[LA IMATGE DE LA SETMANA] El cul a l’aire de Jordi Cañas.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Els díscols! Sembla que Pere Navarro en veu pertot i ara n’hi ha més a fora que dintre, fins i tot si es tracta d’una cadira amb actitud sospitosament poc lleial.

[LA NOVETAT] Rocío Martínez-Sempere, entre dues aigües.


[ELS CAMEOS] Extraordinària estratègia apresa dels francesos per desviar l’atenció de les retallades. El President Mas busca amant entre l’star system català. Aina Clotet, Mercè Martínez, Núria Gago i Mar Ulldemolins no semblen pensar el mateix. Oh quina pena! Sempre ens quedarà l’Homs…


[#ZASCA] Déu-n’hi-do el llistat “d’oblits” que ha patit ERC a l’hora de fer d’oposició…. el mateix Junqueras es veu que s’ha hagut de baixar tantes vegades els pantalons que ja no se’n recorda de posar-se’ls… ais, i malaguanyat el marxandatge que ja tenia preparart Oriol Junqueras per quan entrés al govern.


[EL MEU GAG PREFERIT] A l’Aniol Jorquera no n’hi agrada cap de gag! Serà possible! Si n’heu de posar un, que hi hagi bofetades que riurem [6/12/12] Rajoy vs Crisi. Rajoy afronta l’“asalto 2013” del seu combat contra la crisi amb una arma secreta, la pensioneta d’uns pobres jubilats.

[QUE FORT] ETA reorienta el negoci fent de banc dolent i intenta recol·locar els seus actius… en aquest cas, intentant encolomar un zulo a la gran parella catalana, el Miquel i la Carinyu “Está listo para entrar a vivir… o para entrar a morir, que yo en política no me meto”…. les condicions semblen és mateixes del banc dolent, també, sí “pedimos aval, pedimos fianza… menos perdón, pedimos de todo”[SURREALISTA] Mas avortant la consulta i Gallardón volent-lo portar al Constitucional perquè per això tampoc té competències… “no decidir es un capricho de Àrtur Mas”. El deliri els porta a comparèixer al son dels Segadors i davant les senyeres per denunciar la deriva “no sobiranista” de Mas. Saps què et dic, que ja l’organitzem nosaltres la consulta! Brillant! Pobre Duran, ningú no l’havia avisat que la renúncia de Mas era només una estratègia per picar Rajoy…. oh quina pena!


[LA NOVETAT] José Antonio Monago, que sembla que no té prou feina a casa seva.

[DOLENTOT] El no-acord de pau que estan gairebé a punt de signar israelians i palestins fins que Obama, Putin i Merkel ho esguerren…. com volent dir…

[LA FRASE DE LA SETMANA] Mas: “Aquí Rajoy l’únic que em deixa decidir és si me’n vaig corrents o en barca”

[QUE CRUEL] La gira de Mas per les teles europeees… a Itàlia amb les Mamachichos i al Japó amb els d’Humor amarillo…. molt millor la BBC, encara que no hi fos Mr Bean, tu diràs![KONIEC] Catalans, catalanes, Toni Cruanyes que, bé, eh, però no ets tan guapo com en Pellicer, i que ja no era tan guapo com jo… Visca Catalunya! Amb il·lusió!