divendres, 22 de març del 2013

Perles del Polònia 274, 21-3-12

[LES PERLES]
- Molt bona l’adaptació dels contes infantils que perpetra Jaume Barberà. Els tres porquets es van construir cada un una casa… molt bé! vinga a construiiiir! vinga a hipotecaaaaaar-se!! I a sobre eren cases de merda perquè dues d’elles ja han caigut.

- Extraordinari l’estrena de "Pataxof! Polítics a l’aigua", l’únic programa on els polítics es mullen. Cadascú té el seu patatxof particular: en Mas, el del 25-N, acompanyat de Marta Rovira… en Rajoy, contra la corrup… OH WAIT! I el colofó, Pere Navarro que es tira quan la Rita Barberà havia buidat la psicina amb el Gran Salt.


[ARXIU HISTÒRIC] [12/4/12] Qui és més independentista? Pujol sr, López Tena, Carod o Laporta?

[LA FRASE DE LA SETMANA]
- “Ola k ase, dimite o ka se”, sàvies paraules, segons el president Mas.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- La imatge dels consellers del govern “tendint ponts” cap a Madrid, via telefònica i una mica teletienda, però weno. L’autor de la foto no és altre que l’anomenat conseller fotoprix, Francesc Homs.

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- Les teranyines de la caixa registradora de les farmàcies… grrr.


[LA NOVETAT]
- El Papa Francesc “sho soy la revolussión”

[QUE FORT]
- La banda dels alemanys, un nou sistema d’atracament de bancs a Xipre.

[LA PICADA D’ULLET]
- Els hereus principals de les funcions d’Oriol Pujol són Rull i Turull, també coneguts com Dupont i Dupont.

[SOM UNA CLONACIÓ]
- Irene Rigau, és de vida.

Catalans, catalanes, únic grup de persones que no ha fet un Harlam Shake… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

diumenge, 17 de març del 2013

Perles del Polònia 273, 14-3-13

[LES PERLES] 
- Molt bona la versió polonesa de l’afer del trencament de l’Alicía amb la seva parella. Deixa al mosso per un policia nacional perquè “a casa teva no m’estimen”.


- Jordi González tracta al seu programa “Testimonis” l’apassionant tema “No estic d’acord amb l’ideari del meu partit”. Es veu que, com sol passar, hi ha “terceres persones” (gran expressió): “si CiU no s’hagués fet indepe, el PSC seguiria igual”. Toooots? Nooooo. Duran diu que ell no s’hi ha tornat, d’indepe.

- “Los amantes pasajeros” d’Almodóvar convertits en “Los controladores pasajeros”. Rajoy, Montoro i Fernández Díaz no estan disposats a permetre que el president mas viatgi a l’exterior a explicar la bona nova.

[ARXIU HISTÒRIC] [15/3/12] Tomàs Molina es declara insubmís. No vol ensenya la previsió del temps de tot Espanya. Però sembla que l’esquirol MiniMolina sí que hi ha està disposat, vestit de “chulapo”.

[SURREALISTA]
- El Harlam Shake del govern espanyol. Tan surrealista com els altres.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- L’Alícia al Garcia-Albiol: “Ssssht, no has de dir que és una moció de censura, has de dir que ets víctima de la persecució del PP a Catalunya”.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- Montilla entra al club dels escriptors. “Ara sóc bulímic, com vosaltres”, diu a Gimfi i Sánchez Piñol. Crec que volia dir bohemi “Cambrer, una absenta, si us plau”.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- “Torna el burca a Lleida” gràcies a les rebaixes del Tribunal Suprem.

[LA NOVETAT] 
- Ana Mato, un globo, dos globos, tres globos.

[EXCLUSIVA] 
- El Polònia ha accedit a la capella sixtina i ha revelat el mètode per escollir Papa… el joc de les cadires. Ah no. Un, dos, tres, pica paret. Ah, no. Un concurs de menjar frankfurts.

[QUE FORT] 
- “Ara mateix m’hi poso. Estic on-fire”. Extraordinari “Sense ficció” sobre “Baixen les baixes”.

Catalans, catalanes, únic baró socialista que encara no m’ha comparat amb Adolf Hitler… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

divendres, 8 de març del 2013

Perles del Polònia 272, 7-3-13

[LES PERLES] 
- La dona sospita del marit… “com es diu ella?”. Ell confessa “Democràcia”. Ella s’enfonsa “hòstia, i a sobre cubana”. No, el que intenta explicar és que, malgrat el que puguin dir els veïns ha decidit fer-se polític. 

- El pòquer de Bárcenas. No només s’hi juguen molts calés, sinó que les apostes van creixent amb demandes creuades amb la inestimable connivència d’Espe. Espe-rem que no s’hi ennuegui. 

[ARXIU HISTÒRIC] [22/11/07] El “por qué no te callas?” del rei en “homenatge” a Chávez. - La pregunta del dia del Cuní: “Quan un explica una cosa i segueix i segueix, se’l pot fer callar? Es pot fer, callar, als que xerren massa? Matins.sí. Matins.no. Saludem a sa majestat el rei Joan Carles I. Sr. I, bon dia. Majestat, es pot fer callar algú?” El Rei prou que ho va intentar amb el Chávez, sense èxit. Cuní vol contrastar opinions amb en Chávez mateix. L’escena de Xile es repeteixi Cuní “no m’obliguin a fer ús de l’autoritat”: el famós prouprouprouprou es transforma en el nou rap de les discoteques protagonitzat per Cuní, Rahola, el Rei i Chávez: “prouprouprouprou, home, imperialista, prouprouprou, porquénotecallas”

[SURREALISTA] 
- Estrena de la sèrie “Germà gran”. Avui ajuda un noi “rebel”, en Pere Navarro “què mires, capullo, segur que ets de Sabadell”. Una relació amb els pares (Chacón i Rubalcaba) difícil, rebel·lia contra el sistema monàrquic…

[LA PICADA D’ULLET] 
- “Así es muy difícil de izar la bandera, Maria”. Es veu que les calcetes de color carn tampoc no ajuden a la pervivència de l’espècie segons el ministre de l’interior.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- L’exconseller (d’interior) Puig: “Em cau malament Jesucrist, va ser el primer perroflauta”, ha haaa.

[DOLENTOT] 
- Tripartitis, el diagnòstic definitiu per en Duran. Afecta els responsables dels trs partits que pacten per a que hi hagi un govern estable.

[MALAGUANYAT] 
- El gag d’Artur Mas i Oriol Junqueras en comunió electoral. La idea era bona però, com dir-ho, el gag no acaba de caminar bé.

Catalans, catalanes, Boixos Nois que ara resulta que sou la mar de macos… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

divendres, 1 de març del 2013

Perles del Polònia 271, 28-2-13

[LES PERLES] 
- Rajoy obligat a anar a la revisió del dèficit a ca la Merkel. Tan content que està ell amb la seva nota, un 10, i resulta que el que havia d’haver tret segons la Srta. Angels és un 6,3.

- Ara entenc que Bárcenas no s’apunti a l’atur. Veig que ha muntat una paradeta amb tota la merda del PP.

[ARXIU HISTÒRIC] [1/3/12] Aprovada la reforma laboral. El gag de la reforma laboral al Museu…. farcit de paraules arcaiques “conveni”, “trieni”, “baixa”, “improcedent”… i la joia del Museu? Un contracte indefinit! Final tremendu amb fuetades…

[SURREALISTA]
- Urdangarín intentant defensar-se de l’allau de corrreus electrònics del Diego Torres: resulta que SM no és Sa Majestat sinó SuperMan, que JC no és Joan Carles sinó JesuCrist i que el Rei no és el Rei sinó Elvis. #simiri

[LA PICADA D’ULLET]
- El notari llegeix els termes de l’acord de divorci entre el PSC i el PSOE. Diu que la custòdia de la Carme “ding, dong, aquí la Chacón” és per en Rubalcaba, que no sembla gaire entusiasmat amb la idea. 


[LA FRASE DE LA SETMANA]
- Juan Carlos (en el paper de guionista del Polònia): “Mi mejor chiste? Elena”

[L’ESTÀVEM ESPERANT]
- El comiat del Papa… molt dolentot, nois, molt.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Pere Navarro a la reunió de guionistes teclejant amb el cap. Quianta crueldat, senyor! I fer que en David Fernández sigui el becari tampoc no està malament, hehe.

[LA NOVETAT] 
- Josep Carrapiço, visto i no visto #txist #perdó

[LA CANÇÓ] [I had a dream] 

[Oriol Pujol] Vaig somiar que el cas ITV
passava de llarg, no m’esquitxava
que per ser fill d’un president
era un altre qui s’ho menjava
M’acusaven de donar estacions
i regalar unes llicències,
com es pot dir que és corrupció
ajudar amics d’adolescència
Però la premsa de Madrid
ve i comença a treure merda
Tot això ho han orquestrat
Pedro J i Marhuenda
I ara em volen apartar
no afectés la independència
De què collons puc treballar
donaré el meu cos a la ciència
Tenia futur a CDC
doncs creien que governaria.
M’he equivocat, ja ho sé.
Digueu-li adéu a l’Oriolet….

(Brutal el gag amb la conya final en homenatge a la Hathaway. El president Mas li lliura l’Oscar i li diu “se’t veuen els mugrons”. I l’Oriolet contesta “no, deu ser la transparència aquesta de què parlen. Brutal, no sé si us ho he dit.)