divendres, 29 de novembre del 2013

Perles del Polònia 298, 28-11-13


[MOLT BO] Vol 1714 cap a l’Estat Propi. Comandant Mas ferm en la destinació. Diu que només farà una escala, la de la consulta. L’auxiliar de vol Junqueras molt en el seu paper, ara t’ajudo ara em faig el distret. Pere Navarro a punt de provocar un aterratge forçós perquè baixa de l’avió en ple vol. El vol sobreviu a l’amenaça del suïcida Duran carregat de bombes que vol que el comandant emprengui la tercera via. I Herrera, que finalment ha aconseguit no pujar-hi tot i que se’n moria de ganes ;)

[PERLA] Franco denunciant a Fernández Díaz per plagi per la Llei de Seguretat Ciutadana. Clar que està disposat a renunciar-hi si li paguen drets d’autor… “Paco, Paquito, no me toques el paquete… como nos vas a denunciar a nosotros, que no te hemos denunciado jamás”.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La gira federalista de Pere Navarro, rollo Foraster però amb molta menys claca.

[#ZASCA] El PSC explicat al meu fill.

[EL MEU GAG PREFERIT] David Fernández tria el gag en què es va enfrontar a Felip Puig, és clar, de la seva època gloriosa de conseller d’Interior [20/12/12] Duel a l’OK Corral, trobada entre David Fernández i Felip Puig al bar del Parlament. El pobre Fernández surt decebut perquè es veu que les baralles, allà, són sempre de broma, molta cridòria i tal, però res de violència institucional.

[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Va, nois, felicitem en Mascu que ha suat tinta per presentar els pressupostos. El molt punyeteru ha canviat retallades per privatitzacions”. Extraordinàries les conseqüències d’aquestes privatitzacions. Per exemple, el Govern. S’ha d’optimitzar i deixar de fer coses improductives, com ara governar. Espadaler, al carrer, i Mascu, prejubilat.

[MOLT CURRAT] Els nous Correcaminos y Coyote són…. Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho. L’una intenta atrapar l’altre a les enquestes #micmic

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Xavier Trias amb dues gerres de sangria a la mà per complaure la bombolla turística. 


[LA IMATGE DE LA SETMANA-2] Artur Gandhi, encantador de senyeres. 


[KONIEC] Catalans, catalanes, Carlos Fabra que potser durant 4 anys no necessitaràs ulleres de sol… Visca Catalunya! Amb il·lusió!