diumenge, 3 de novembre del 2013

Perles del Polònia 294, 31-10-13

[LA CANÇÓ] Marialaddín i l’alfombra màgica 

[Rajoy] Yo te quiero enseñar
una España sin crisis
con riqueza y sin discos de ese
Pablo Alborán
Mis recortes van bien,
¿quién es el tonto ahora?
Toma Merkel!
He sido un lider espectacular
Un mundo ideal.
Con inversiones a cholón.
Ya no hay deuda aquí
y sube el PIB.
Y bajan los parados.
[Soraya] ¿Quieres decir?
Mira hacia ese contenedor
veo un señor ahí
y es como si
buscara algo de pan
para vivir.
[Rajoy] …algo de pan para viv..
¡demagoga visión!
Mira todos los cines,
salas llenas, Soraya
es la recuperación.
[Soraya] ¡era un ofertón!
[Rajoy] Y si callas un rato
[Soraya] a dos noventa la sesión
[Rajoy] La verdad es que es barato.
Ahí hay un tío felíz
[Soraya] pero es Botín!
igual te estás metiendo en un jardín.
[Rajoy] La gente sale de excursión.
[Soraya] Es otra manifestación.
[Rajoy] Brotes verdes al fin,
menos rintintín!
[Soraya] lo siento mucho pero eso es moho.
[Rajoy] Un mundo ideal
[Soraya] lo veo fatal
[Rajoy] por construir
[Soraya] o destruir.
[Rajoy] Vaya bajón,
hazme un favor
baja de aquí!

[PERLA] El marrón de Mas (i tants d’altres)… diguis el que diguis tindràs votants que et trobaran massa moderat o massa radical, massa agoserat massa poc… i el perill és que no acabis agradant ningú i que els teus se’n vagin a la finestreta del costat que està triomfant amb el discurs següent: “blablablablablabla 1714 blablablablabla que aix va fer que blablablablbla fins el dia d’avui”

[RAQUEL SANS ON FIRE] Amb l’anunciada tornada de l’impost de successions el primer damnificat serà el govern català que es veurà obligat a tributar per l’herència de la qual parlen tant, la del govern tripartit.

[RAQUEL SANS ON FIRE] Felipe González ha creat la fundació Felipe González. Comença a córrer la llegenda que s’estima tant que és l’únic que sí s’hi arriba.

[RAQUEL SANS ON FIRE] Duran i Lleida ha anunciat la creació de la fundació per a l’estudi i la preservació de Duran i Lleida que es dirà “Editorial de La Vanguardia”

[RAQUEL SANS ON FIRE] El conseller Espadaler s’ha fet gran i ja té el seu primer marró sobre la taula, els vídeos dels mossos apallissant un ciutadà. Com que ja veu que té un problema la solució passa perquè els mossos es facin invisibles, no pas que no apallissin. I vegin, la té la disfressa perfecta, la dels pressupostos del 2014, que tampoc no els ha vist ningú.

[SURREALISTA] Reunió setmanal d’Amics Imaginaris Anònims. I en són uns quants: Pere Navarro i el follet del federalisme, Pere Herrera amb Dolors Camats (nooooo, que ells és real!!!) i Alícia Sánchez-Camacho amb la Catalunya real. Total, el Follet s’enrotlla amb la Catalunya. Diu el terapeuta: “separeu-los, que no es reprodueixin, no volem més amics imaginaris”. Calla, que potser d’aquí neix la Tercera Via, hahaa.

[EL MEU GAG PREFERIT] El Papa (que necessita urgentment actualització franciscana de personatge) rememora el gag en què Duran (un autèntic cristià, la creu de Convergència) es va fer amo i senyor del Polònia [1/11/12] i va crear el Durònia, la versió del Polònia feta a mida per en Duran.

[MOLT BO] La novetat a totes les llars republicanes, el sobira-pur, l’ambientador que impedeix la ferum dels afers tèrbols que s’han d’empassar: millets, barcelonaworlds, retallades, mossos…

[DOLENTOT] Jordi Cañas i Albert Rivera, ideòlegs d’esquerres, o de dretes, tant és, #mejorunidos

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Obama també espia Rajoy, clar, i…. l’espia assignat dimiteix de pur avorriment… “este Obama me va oír”… que trist.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] El President Mas amb dos ulls de vellut. L’esquerre, per la castanya que li va fotre l’enquesta d’El Periódico de dilluns, i el dret, per la castanya que li va fotre l’enquesta de La Vanguardia de diumenge. Amb il·lusió.

[KONIEC] Catalans, catalanes, venuts que enlloc de la Castanyada celebreu Jalouín… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

[“TOMES” FALSES] Homenatge a Lou Reed?