divendres, 11 d’octubre del 2013

Perles del Polònia 291, 10-10-13

[LA IMATGE DE LA SETMANA] La de darrera la porta és l’Alícia Sánchez-Camacho després de l’intent no reeixit de vendre la moto als seus compis de Madrid.

[LA FRASE DE LA SETMANA] Rajoy: “Chicos, nos vamos de reuda de prensa… a por el plasma!”

[PERLA] Molt bo el gag en què Mas i Homs fan de pares a l’Oriolet. Tenen de tot, càmera de vigilància, estelada per fer-lo dormir, cançons de bressol… tot perquè no li tingui por al Duran… ni a la realitat… ni als pressupostos. Mas: “que macos quan són així de petitons. Llàstima que després creixin”. Homs: “Vols dir en diputats oi?”. Mas: “Sí”. Hahaaa

[#ZASCA] Sobiranet, el detergent que serveix per tapar retallades, cops de porra, descolorir samarretes reivindicatives… i, de regal, una estelada gegant per tapar el Palau de la Música.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] En Mascu fent un porta a porta per colocar números de la Grossa. Com ens hem de veure! Extraordinàries respostes segons com bufa el vent. Marta Rovira no n’hi compra, però s’ofereix a acompanyar-lo i a sortir a la foto si la cosa prospera. Joan Herrera tampoc n’hi compra, perquè encara no ha dit si sí o si no, però està afavor que es vengui. Pere Navarro (amb veu d’Alícia en off) intentant que Mascu li compri a ell la loteria del federalisme. I Jordi Cañas que no sent el truc de la “Catalunya real”.

[LA PICADA D’ULLET] La BSO del gag anterior dedicada a Els Pets.

[EL MEU GAG PREFERIT] Duran empatitzant amb els empresaris catalans [27/9/12] Montoro es reuneix amb un grup d’empresaris catalans per “aconsellar-los” sobre el que han davant amb el tema de la independència. Sí, allò del fons és el representant de la indústria del cava. Una peli de por amb un Ibarretxe que es va matar en un revolt sobiranista. Sort que ells no es deixen pressionar, només obeeixen una veu, la que els mena al crit de I-Isi-Isidre Fainé! I-Isi-Isidre Fainé!

[QUE FORT] El cobrador de la llum en plan “atraco a mano armada”… i ni se us acudeixi instal·lar-vos plaques solars. Així anem.

[PERLA] Que bo en Mas intentant convèncer en Duran que la tercera via no existeix. I ell res, caient en el trilerisme de Rajoy “dónde está la tercera vía???”. I el ganxo? Alícia, és clar. De moment.

[DOLENTOT] El basar d’armes químiques d’aquests tres grans estadistes. Pffff.


[KONIEC] Catalans, catalanes, Guardiola que vestit de bavarès fas una mica d’angunieta… Visca Catalunya! Amb il·lusió!