divendres, 27 de setembre del 2013

Perles del Polònia 289, 26-9-13

[COM VOLENT DIR…] Molt bo el gag del terratrèmol a la seu de Convergència provocat per l’article de Duran… l’epicentre diu que ha estat a la seu de La Vanguardia, i que miraculosament aquesta no ha estat afectada… “jo m’esperava un tsunami dels hippies al debat de política general, però això…”, primeres decles del MHMas. Es veu que els terretrèmols que sacesgen sovint Convergència es deuen a que la seu està construïda sobre una “falla”. Brutal el final amb la Raquel Sans donant el compte per fer donacions al afectats “ho diem perquè hi ha gent que s’està confonent i està fent donacions al Palau de la Música”. Que fort.

[PERLA] L’acompanyant del rei. Les acompanyants del rei. Exagerada la befa que fem de la Infanta Helena, però té gràcia la lliçó de castellà amb paraules com “abdicar” o “arpía”. M’ha encantat la naturalitat amb la que el metge parla a la reina en català i que ella va cada cop més crepada. O cremada. Tant és.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Reciclem el vestit de la fada per visualitzar la “tercera via”… una solució antiga en la qual Rubalcaba confia per solucionar “el problema de España”… la unió dinàstica entre Pere Navarro i Oriol Junqueras.

[LA NOVETAT] El tal Chicote, a qui no conec televisivament, protagonitza “Pesadilla en la Moncloa”. Crec que l’home intenta fer neteja, però entre coses caducades i congelades, veig que no troba cap producte fresc. Final amb Angela Guest Star, contenta de tenir 4 anys més per “fer neteja”

[EL MEU GAG PREFERIT]  [27/9/12] Wert i MiniWert fans del “gag realista” i les calamitats de la independència glossades per Jordi Cañas i Alicia Sánchez-Camacho.

[PERLA] El monòleg shakespearià del president Mas europeïtzant-se a sobre mentre Rajoy “vacil·la” als seus homòlegs europeus, sobretot al letó, que simpatitza amb Catalunya “por lo bajinis”… hahaa… finalment surt tota l’artilleria de la #marcaEspanya per convènce’ls: pernil i sangria. Olé tu.

[LA NOVETAT] José Manuel Garcia-Margallo, ministre d’exteriors i de les pomes agres.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La primera classe de Carme Chacón a Miami (en català, clar, perquè l’entenguin els espectadors del Polònia, haaa). Aviam, sistemes polítics. Són dos: els guais i els dolents. Els guais: Obama, Mandela i sobretot ZP. Els dolents: Bush, el Joker de Batman i Rubalcaba. Cruel exercici als seus alumnes. Llegir les memòries de Churchill i la seva entrevista a la revista Belle i decidir qui queda millor a les fotos. Aix.

[EL MONÒLEG DE DURAN/MAS] Davant l’intent d’usurpació de l’espai polonès en prime time, Mas fa servir les armes contra Duran i una gran frase: “a cagar a la via… concretament a la tercera via”… Catalans, catalanes, fatxes de l’atac a Blanquerna que només pagareu una multa… Visca Catalunya! Amb il·lusió!