divendres, 13 de setembre del 2013

Perles del Polònia 287, 12-9-13

Polònia, si ells tornen jo també!

[PERLA] Gran desplegament sobre la #viacatalana (només hi ha faltat les #croquetes): la versió del 1714 amb cameo futurista de Sánchez Piñol, la de davant del Parlament, la del Perelló amb els Pujol&Pujol, la del, ehem, federalisme i la de la Caixa starring la Puta i la Ramoneta i fins i tot una de molt íntima al despatx del President. Ah i els fatxes de la Blanquerna, també també.



[SURREALISTA] La dansa de la pluja de Duran a Panamà intentant d’aigualir la #viacatalana

[SPOILER] Ja sabem els termes de la “negociació” que plantejarà Rajoy: referendung na-nai, consulta no vinculante… pero si no le gusta estos principios, tengo otros.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Basté i Terribas els nous Epi i Blas de les ones.

[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Monnypenny?” Secretària: “Ja sé que li fa molta gràcia, Sr. Mas, però és que em dic Sílvia” 


[EL MEU GAG PREFERIT] Artur Mas 13/9/12 El President Mas i Alícia Sánchez-Camacho sí que van anar a la mani, d’incògnit, és clar. Molt currat. I Mariano Rajoy, que per una oïda i li entra i per l’altra li surt… la independència.

[LA PICADA D’ULLET] Gran “Sense ficció” dedicat a Agustí Piferrer, el rei del marxandatge indepe. I si cal fer la bandera preconstitucional de l’estelada, es fa.


[LA NOVETAT] “Camarga Cafè” la nova sèrie protagonitzada per Alicia Sánchez-Camacho i José Zaragoza.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Annie Bottle: “À la ville de Madrid or al final not?”


[MOLT BO] Cristóbal, l’interiorista que es dedica a les cortines… de fum. L’últim crit és la cortina de fum catalana “sí, se ve muy tupida”

[KONIEC] Catalans, catalanes, figures de cartró que vau omplir la #viacatalana… Visca Catalunya! Amb il·lusió!