divendres, 26 d’abril del 2013

Perles del Polònia 278, 25-4-13

[LES PERLES] 
- Rajoy fent de Newman a “La leyenda del indomable”. On hi hagi ous, posi-m’hi marrons: el repartiment del dèficit, la llei d’immersió lingüística, la privatització de la sanitat… el que faci falta…. fins que arriba Frau Merkel amb un altre sac de marrons. 

- Boníssim. Dolors Camats i Joan Herrera demanen consell a Oriol Pujol sobre com és fa això de la “puta i la Ramoneta” en el dret a decidir.
- Extraordinari. Curs pràctic per dir coses d’economia. Amb 4 models diferents! L’apocalíptic amb Santiago Niño Becerra, el model entranyable amb Leopoldo Abadía, l’ultraliberal amb Sala i Martín…. i de regal el model fitness de Josef Ajram. 


- Ah mira. Ara el monòleg del president s’emet en dual per tenir contents tots els consellers. Pel canal 1, pels partidaris de la consulta, i pel canal 2, pels cagats que la volen pactar amb Madrit.

[ARXIU HISTÒRIC] [26/4/12] La festa de l’oposició. Festa pijama a casa l’Oriol Junqueras: Pere Navarro, Joan Herrera i Alfons López Tena. Nit de confessions: “Oriooooool, qui et mola del Parlament?” “Hi ha un noi que es fixa en mi i crec que hi ha futur: l’Artur…” “però l’Artur no estava amb l’Alícia?” #fail

[LA NOVETAT] 
- Dolors Camats, copresidenta.

[LA PICADA D’ULLET] 
- Molt bona la brometa interna del president Mas pixant-se mentre grava el gag en què Quico Homs li diu que té el suport del “popple” de Catalunya. 


[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Ligoteos post-mortem: Margaret Thatcher amb Franco a l’infern i Sara Montiel amb Francesc Macià al cel. Molt bo. 


[QUE FORT] 
- Franco: Qué bien andan las cosas en España, se conoce que está llena de nazis.

[MOLT CURRAT] 
- “Pasión de Populares” el nou serial mexicà protagonitzat (en ordre d’aparició) per Eduardo Mariano, Soraya de los Dolores, Luisito Bárcenas i Esperanza Rigoberta “volveré a la política para chingarte vivo”, hahaaaa.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- Oriol Pujol: “Hauríeu de fer com a Convergència. O mana un, com amb el pare, o no mana ningú, com ara”

[EL CAMEO] 
- Un gat a Polònia!

[LA PUBLI ENCOBERTA] 
- La del nou disc de Manel “Atletes, surtin de l’estudi del Basté”

Catalans, catalanes, culés que penseu que caldria expulsar els alemanys de la Unió Europea… Visca Catalunya! Amb il·lusió!