divendres, 12 d’abril del 2013

Perles del Polònia 276, 11-4-13

[LES PERLES] 
- Qui es vol casar amb el meu soci, el nou programa de televisió per trobar parella estable a Artur Mas, amb el vist-i-plau de Duran. Els candidats són “Oriol Junqueras, Madrid ens roba”, “Alícia Sánchez-Camacho i la seva família” i “Pere Navarro el Federal”… però no està clar que li vulguin ser fidels en la salut i en les retallades, fins que les eleccions els separin. 

- Que bo. Bibiana Ballbé entrevista el papa hipster. Per fi he trobat sentit a la xiqueta i al seu programa. Gràcies per descobrir-me Els amics del Concili, el grup de dansa que fa la croqueta per reclamat la celebració del Concili Vaticà III. Extraordinari. 


[ARXIU HISTÒRIC] [26/4/12] Lluita pel control de les televisions. Mariano “face to face” amb el seu quadre El Greco: “Voy a distraerme con un poco de televisión” en plan Chaplin i la bola del món “O mía o nada”…. Fundido en negro “Ahora voy a petarme unas cuantas autonómicas”.

[LA NOVETAT]
- Kim-Jong-Un, lidel comunista entlat en calns. 


[LA PICADA D’ULLET]
- Les novetats de Sant Jordi: “Jo confesso. Que no sé què és el federalisme”, de Pere Navarro; “Tirant lo Banc”, de Rodrigo Rato; i “50 sobre de Luís”, de Luis Bárcenas

[SOM UNA CLONACIÓ]
- Àngel Ros… sobres? per la sacarina, hahaa. 


[MOLT CURRAT]
- Juego de Tronóos: La Zarzuela, Pedralbes, Mallorca, València, Qatar… El Tronóos está en peligro.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- Pilar Rahola a la reunió del Consell de Transició Nacional. “Cal maquillar-se en una realitat ja maquillada?”

Catalans, catalanes, freakies que envcara aneu pel món imitant en Chiquitte de la Calçada… Visca Catalunya! Amb il·lusió!