divendres, 8 de març del 2013

Perles del Polònia 272, 7-3-13

[LES PERLES] 
- La dona sospita del marit… “com es diu ella?”. Ell confessa “Democràcia”. Ella s’enfonsa “hòstia, i a sobre cubana”. No, el que intenta explicar és que, malgrat el que puguin dir els veïns ha decidit fer-se polític. 

- El pòquer de Bárcenas. No només s’hi juguen molts calés, sinó que les apostes van creixent amb demandes creuades amb la inestimable connivència d’Espe. Espe-rem que no s’hi ennuegui. 

[ARXIU HISTÒRIC] [22/11/07] El “por qué no te callas?” del rei en “homenatge” a Chávez. - La pregunta del dia del Cuní: “Quan un explica una cosa i segueix i segueix, se’l pot fer callar? Es pot fer, callar, als que xerren massa? Matins.sí. Matins.no. Saludem a sa majestat el rei Joan Carles I. Sr. I, bon dia. Majestat, es pot fer callar algú?” El Rei prou que ho va intentar amb el Chávez, sense èxit. Cuní vol contrastar opinions amb en Chávez mateix. L’escena de Xile es repeteixi Cuní “no m’obliguin a fer ús de l’autoritat”: el famós prouprouprouprou es transforma en el nou rap de les discoteques protagonitzat per Cuní, Rahola, el Rei i Chávez: “prouprouprouprou, home, imperialista, prouprouprou, porquénotecallas”

[SURREALISTA] 
- Estrena de la sèrie “Germà gran”. Avui ajuda un noi “rebel”, en Pere Navarro “què mires, capullo, segur que ets de Sabadell”. Una relació amb els pares (Chacón i Rubalcaba) difícil, rebel·lia contra el sistema monàrquic…

[LA PICADA D’ULLET] 
- “Así es muy difícil de izar la bandera, Maria”. Es veu que les calcetes de color carn tampoc no ajuden a la pervivència de l’espècie segons el ministre de l’interior.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- L’exconseller (d’interior) Puig: “Em cau malament Jesucrist, va ser el primer perroflauta”, ha haaa.

[DOLENTOT] 
- Tripartitis, el diagnòstic definitiu per en Duran. Afecta els responsables dels trs partits que pacten per a que hi hagi un govern estable.

[MALAGUANYAT] 
- El gag d’Artur Mas i Oriol Junqueras en comunió electoral. La idea era bona però, com dir-ho, el gag no acaba de caminar bé.

Catalans, catalanes, Boixos Nois que ara resulta que sou la mar de macos… Visca Catalunya! Amb il·lusió!