divendres, 15 de febrer del 2013

Perles del Polònia 269, 14-2-13

[LES PERLES] 
- Gairebé entendridors els micros de camuflatge de l’Oriol i l’Alicía… si no fos, clar.

- Brillant. “Què fem, piquem o què?” Una mica “Ola k ase”, Marina Geli es peegunta inistentment si com a peixos habitants del Mar del PSC han de picar l’ham d’ERC o ICV. Diu que al seu mar s’avorreixen molt.

[MALA LLET] 
- Gran troballa a Montgat, un senyor ha entès el discurs de Pere Navarro.

[ARXIU HISTÒRIC] [23/2/12] El govern prova el “mètode Estivill”. Eduard Estivill, promocionant el seu mètode per adormir nens (no ho proveu amb funcionaris emprenyats)

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Oriol Pujol –el màrtir de Convergència– autoflagel·lant-se pel cas des les ITV.

[SURREALISTA] 
- Rajoy i el seu “es falso”. Que no, que ell no ha agafat mai cap sobre… ni el 1965 quan va portar la carta als reis, ni el 1979 quan li arribà la carta de reclutament, ni el 1987 quan va anar a l’1, 2, 3 amb en Cristóbal.

[LA PICADA D’ULLET] 
- Marianete, el niño de los sobres, toreja manifestants de la ganaderia de la PAH i al final es rendeix! Que poc torero… “Marianete, Marianete, si no sabes torear, pa que te metes!” 


[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- El Papa presenta la dimissió a Déu “Papi, papi, papi piro”. Però tranquils, que no cal conclave ni res. Ja hi ha un un substitut! Duran (la viva imatge de Pau VI) per fi aconsegueix ser ministre… de l’església. 


[LA NOVETAT] 
- Xavier Crespo, exalcalde rus de Lloret.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- La reina a la infanta Cristina: “No, nosotros tampoco queremos que te separes de ese adorable cerdo que está hundiendo a nuestra familia”.

Catalans, catalanes, Benet XVI que enlloc dir dir “Amén” has dit “Anem”… Visca Catalunya! Amb il·lusió!