dissabte, 5 de gener del 2013

Perles del Polònia 263, 31-12-12


El Polònia de la Nit de Cap d’Any ens teletransporta al 2016 i ens explica que Catalunya es va independitzar ara fa dos anys… 



[LA PROCLAMACIÓ] Ciutadans de Catalunya, the bròquil is over!

[El REFERÈNDUM] Vol que Catalunya sigui un nou estat d’Europa? Dues respostes possibles: “Sí” i “No dic que no”.

[BRUTUS] Oriol Pujol ja té preparada les maletes per Artur Mas: “T’hi he posat tres mudes i unes galetes pel camí... Vas dir que després del referèndum marxaries i ja són les 16!”

[EL DIARI D’ALÍCIA FRANCK] Alícia Sánchez-Camacho escriu un diari perquè no s’atreveix a sortir de casa.

[EL CAMEO] Pilarín Bayés, retratista oficial.

[LA MANIFESTACIÓ] 11 de setembre de 2015. A Madrid, els dirigents espanyols es i tot el poble redimit es manifesta per “Catalunya, nou estat d’Espanya” tot cridant “De-depen-dependen-ci-a!”

[MOLT BO] Rajoy trucant a cobrament revertit per anunciar que accepta la invitació a fer la primera visita oficial d’un cap d’estat.

[QUE FORT] Puig, comandant en cap de l’exèrcit català a un recluta “Et sobra un ull” “Senyor, sí, senyor, és que he estat de maniobres a Ascó”. Molt fan de la tenora com a arma biològica. 


[LA PICADA D’ULLET] Com hem d’interpretar que sigui Cañas i no Rivera qui dirigeixi l’escamot ciutadà per denunciar la marginació del castellà. Oju que tenen una arma secreta: Sabina????

[ARXIU HISTÒRIC] Montilla, Nadal, Navarro i Chacón veient el DVD dels millors moments del PSC “Quan governàvem”: Supercatalunyipastarrufimillonoso, la primer pedra “literalment” de la mesquita, Montilla “seduint” Judit Mascó…

[MÈDIA] Mola el “Salva’m”. La pregunta de la nit és “qui creu que ha patit més a la televisió catalana, Margarida Minguillón o Emma Vilarasau?” Els col·laboradors de Jordi González són: Pilar Rahola, Jaume Barberà i Jonathan Tepper (veig que a la nova Catalunya ja no hi haurà Singulars… bien!). La confidència de la Rahola: Núria Feliu es va barallar l’altre dia amb Josep Cuní a la classe d’aquagym. Tots dos volien el mateix “corchopan”. Eing??

[LA VISITA OFICIAL] Rajoy (rebut amb honors de la dansa tradicional Mas Style) a Mas: “Te he traído esto de contrabando: churros y bocata calamares”. Ah, calla, que resulta que Rajoy només és el vicepresident del govern espanyol… i doncs, qui és el president?? Duran i Lleida!!!! Rajoy adopta el paper de mitjancer entre els dos antics socis: “Va, chicos, que todo ha salido bien… tu tienes tu estado propio, tu tienes tu España y Wert tiene una orden de alejamiento”


… és el guió de la pel·lícula que Mas ha dissenyat amb Pujol i Junqueras i que té a Duran tot amoïnat. Feliç 2013!