divendres, 24 de febrer del 2012

Perles del Polònia 230, 23-2-12

[LES PERLES]
♦ Que bo, aquesta NO l’esperàvem, ZP a la resi d’expresis!!

[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ La princesa Leia Montilla.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] ♦ L’atonyinament policial als xiquets de València. I ja hem vist el prototipus de l’”enemic” de P4.


[LA PICADA D’ULLET] ♦ Manifestació de CCOO (canaris oprimits).



[SURREALISTA] ♦ Trias, Puig i Masco a l’autoescola per treure’s el carnet d’autobusos, per si de cas fa falta la setmana que ve… però com que la cosa no és tan fàcil decideixen complicar-s’ho encara més i s’empesquen els “quirobusos”, camilles amb rodes per portar congressistes de l’hotel cap a la fira, si és que…


[EL CAMEO] ♦ Eduard Estivill, promocionant el seu mètode per adormir nens (no ho proveu amb funcionaris emprenyats)



[LA PUBLI ENCOBERTA] ♦ La del tercer volum de memòries del President Pujol (tot sigui per afavorir el sector editorial, això sí).

[EXCLUSIVA!] ♦ Imatges exclusives de Carme Chacón buscant la pau interior.


[MALA LLET] ♦ Problemes de trànsit: una mani contra la reforma laboral ha topat contra una mani contra les retallades a la ronda del Litoral.


[LA VENJANÇA] ♦ El president Mas fa protaveu del Govern a l’Alícia, perquè hagi d’anunciar ella les retallades, la no taxa turística i tots els drames haguts i per haver. [Intentaré fer veure que no he vist que els penjava tots els vestidets del quadre de la Sala Tàpies.]



[ARXIU HISTÒRIC] ♦ [10/3/11] Justo Molinero i el flamenc. Una parella amb futur radiofònic: Justo Molinero i Martí Anglada! Molinero: "Usted de qué es más, de Chiquetete o de La Niña de los Peines?" Martingala: "Jo sóc més de Wagner". I el moment "Bundestaaaag, Bundesraaaaat"?? Tiembla Poveda! Que boooo

Catalans, catalanes, magnat d’Eurovegas que si vol qualsevol cosa només cal que truqui… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

dissabte, 18 de febrer del 2012

Perles del Polònia 229, 16-2-12

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ La signatura del pacte PP-CiU…. el que no esperàvem és que el gag fos tan bo. L’Esteve Jobs català (Mas) presenta el nou enginy iPact, per facilitar les comunicacions entre el PP i CiU. Està dotat d’apps específiques, enllaços directes per compartir converses a La Vanguardia, geolocalitzador per defugir fotos incòmodes, i mode vibració amb petites descàrregues elèctriques cada cop que es pronuncia la paraula “independència”. I també hi ha jocs, com ara el famós Angry Verds. I la setmana que ve…. l’iCoi, un telèfon per queixar-se de les retallades del Govern. 


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [17/2/11] Albert Om visita Miquel Calçada. Albert Om s'autoconvida a cal Mikimoto... ja és estrany que el trobés a casa! Lluita de titans i de veus en off.

[LA FRASE DE LA SETMANA] ♦ Rubalcaba a Rajoy: “A veces seré chicha y a veces limoná”
♦ “Hola, em dic Artur i no li faig escarafalls al PP” 


[LA NOVETAT] ♦ El pis dels exalcaldes! Clos, Hereu i Maragall, que gran! A les seves eleccions locals particulars li han tocat “tirar la brossa”, encara que ell hagi entès “tirar-se a la mossa” 


♦ Ana Botella: España va bien, va bien. 


[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ Mariano “pinta y colorea” i taral·leja La abella Maia. xD!! 


[KA FORT] ♦ La Marató pel PSC. No, no és per recaptar diners, sinó votants. “La sociofesta de la solidaritat” segons un grandíssim Xavi Coral Novell que entrevista l’encara més gran Manel (Marc Rodríguez), un excap de llista socialista, literalment fet purè perquè no troba militants per farcir la llista del seu poble. De fet, fins i tot ell diu que s’està tornant neoliberal i que en Sala i Martín té raó. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] ♦ Un muffin només és una magdalena grossa…. perdoneu, però algú ho havia de dir!

[MOLT CURRAT] ♦ El president Mas i Oriol Pujol cap a Las Vegas per documentar-se per disputar l’Eurovegas a l’Esperanza Aguirre. Cinc minuts i unes disfresses després… “Ho sé tot sobre el joc. Oriol, dona¡m els Juegos Reunidos i ho peto. No tinc rival” sino fos…. que Ana Botella i Espeanza Aguirre també hi ha anat! Vinga, juguem-nos tot a una partida, qui perdi es retira de la competició! Gràcies a la petita confusió d’Oriol Pujol entre el 7 i mig i el pòquer, guanyen elles: Vivaaaaa Las Vegas, Madriiiiid Las Veeegas! 

[#etfelicitofill] ♦ Vaya bucle financer s’acaba d’inventar De Guindos. No cola ni amb els nens. 7 + 7 = 14, agafa un cagarro i esmorza.


[LA PICADA D’ULLET] ♦ Gran Gimfi: “A mi la Pilar Rubio m’enlaira l’apòstrof!”

[SURREALISTA] ♦ Roda de premsa de Montoro. Els ex L’Hora del Lector es preparen per preguntar. El Manolo salta “on és el lavabo?” Nivellàs! Monzó pregunta si no troba que la reforma és molt sexual perquè es folla tots els treballadors. I Gimfi tanca “Qui ha escrit aquesta merda?” 


Catalans, catalanes, socialistes andalusos que encara esteu pitjor que el PSC… Visca Catalunya! Amb il·lusió!


dissabte, 11 de febrer del 2012

Perles del Polònia 228, 9-2-12

[LES PERLES] 
♦ Felip Puig li ha agafat el gust a la ultra previsió, i presenta un balanç de la seva gestió amb el NeuCat: Felip Puig 1 – Joan Saura 0, al mateix temps que el següent pla, l’EstiuCat, en previsió d’una onada de calor en un moment futur indeterminat. Que els pares vagin a recollir els nens per anar cap a Benidorm i que els posin les gorres que regalaran els mossos. 


♦ Carod i Puigcercós, quin els ha vist i qui els veu! La trobada de dos ex: què fas? ui, nar tirant, cap aquí, cap allà…, tots dos líadíssims. I en Ridao? Oh, ja el coneixes, llibres amunt, llibres avall. I la típica frase: bé, no t’entretinc més… Me n’alegro molt de veure’t… a veure quin dia fem un sopar amb la vella guàrdia… per poc no es treuen els ulls, tu! 


♦ Draps bruts, la nova sèrie a Polònia! Amb el rei i Iñaki Urdangarín, donya Sofia Carbonell, la “Cristi”… qui diu que la monarquia no és divertida? 


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [10/2/11] Continua la tensió a Egipte. Cimera d'enviats especials a Egipte: quin trio Joan Roura, Antoni Bassas i Martí Anglada!

[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ La majoria de 4x4 que hi ha per Barcelona no ha trepitjat mai una muntanya... perdoneu, però algú ho havia de dir.

[LA FRASE DE LA SETMANA]
♦ President Mas: El PSC és com una família desestructurada, són els Sánchez Vicario de la política.

[LA NOVETAT]
♦ Sabina i Serrat, cantants progres. 


[MALAGUANYAT]
♦ El PSC buscant el la línia pròpia desesperadament… 


[LA IMATGE DE LA SETMANA]
♦ El Tàpies de la Sala Tàpies, amb crespó negre. 


[MOLT CURRAT]
♦ The artist. Una història d’amor, odi i pressupostos entre l’Artur, un president guanyador, i l’Alícia, una noia que no passa despercebuda i amiga del productor (Don Mariano). Si no balles, no pactes! 


[LA CANÇÓ] [No ploris per mi… socialista, per Evita Chacón] 

[Carme Chacón] Se’m va difícil
haver-la palmat.
Jo ja em veia
de number one.
No em negueu
que de tots dos
sóc qui m’hes s’ho ha “currat”.
Vaig d’espanyola,
dic moltes pestes
del pacte fiscal,
i fent un esforç
brutal
m’he après les cançons
del Bisbal.
No ploris per mi socialista
i empassa’t el Rubalcaba
les seves mòmies,
la vella guàrdia,
que tots alhora
fan tanta ràbia.
No ploris per mi socialista
encara tinc molta corda.
I si em fan fora,
d’aquesta història
com la Rahola,
puc anar a La noria.

[L’ESTÀVEM ESPERANT]
♦ Garzón sentenciat entra en una resi de nova creació. Dels productors de La resi dels expresidents arriba La resi del olvido. Extraordinari, la neteja la fa dos dies a la setmana Pilar Bardem (mala llet) i tenen un calendari de manifestacions per no liar-se. I la banda sonora, Serrat i Sabina versionant Manel: Al mar, al maaaar. I final de gag amb la resi… de Franco. Que bo, senyor!


[EXCLUSIVA!]
♦ Xavier Bosch ha aconseguit una entrevista amb Lluís Llach per parlar de la seva novel·la. Crec que hauríem d’anar cap a la secció Surrealista. 


Catalans, catalanes, turistes que de moment us lliureu de la taxa gràcies a la pesada de l’Alícia… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

dissabte, 4 de febrer del 2012

Perles del Polònia, 2-2-12

[LES PERLES]
♦ Molt bona pensada la de trobar un enemic comú per recuperar la unitat… em refereixo a la família reial i Peñafiel, malpensats.


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [22/4/10] El jutge jutjat. “El juez juzgado” és la faula que parafraseja la del lobito bueno de Goytisolo i que Pere Gimferrer ens regala per Sant Jordi, dedicada al jutge Garzón.

[SURREALISTA]
♦ L’invent del “repulsómetro” del ministre Gallardón per decidir qui mereix la “pena de prisión permanente revisable”…


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ No totes les àvies cuinen bé... perdoneu, però algú ho havia de dir.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ Masco a Harvey: “Tu no [beguis], que després em busques”

[LA NOVETAT] 
♦ Que bo el Joan Salvat de Senseficció.


[MALAGUANYAT] 
♦ El gag del robatori de “Vieja friendo churros”… nnnno.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
♦ Desallotjament ordenat del barco del PSOE, que naufraga per haver-se volgut acostar massa a l’Europa rica i no haver vist la crisi, el capità SchettinoZP ja ha abandonat el barco.


[EL CAMEO] 
♦ Les galetes Birba, a ca l’Antoni Bassas.




[MOLT CURRAT]
♦ El gag de la Masia de Convergència, molt fan de les pràctiques de “peix al cove”.


[LA PICADA D’ULLET]
♦ El pobre Bassas detingut per baixar-se un capítol de La Riera, que tendre.


Catalans, catalanes, gent que ja havia guardat la roba d’hivern i aquests dies va de cul… Visca Catalunya! Amb il·lusió!