dissabte, 22 de desembre del 2012

Perles del Polònia 262, 20-12-12

[LES PERLES] 
- Junqueras ja s’ha colat al monòleg!

- Pere Navarro a Marina Geli “què et sembla aquesta cova per passar la legislatura?” hahaaa. Ah mira, Carme Chacón també hi vol refugiar Rubalcaba.

[LA PICADA D’ULLET] 
- La resi d’exERC: Carod, Puigcercós i Ridao comentant la junquijugada i esperant LA trucada.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- El president Mas a la falda de la patge reial, la Fada Gispert, per demanar-li un govern estable, i, si el grassonet insisteix, una data de referèndum.

[ARXIU HISTÒRIC] 
[2/2/12] Molt currat el gag de la Masia de Convergència, molt fan de les pràctiques de “peix al cove”.

[MALA LLET] 
- Junqueras: “Ai, que per poc no faig un Carod” (quan està a punt de llançar-se al buit) per forçar Mas a acceptar-ho tot, tot i tot.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- Duran: “Collons amb el grassonet [Junqui], ens té ben collats”

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
- Duel a l’OK Corral, trobada entre David Fernández i Felip Puig al bar del Parlament. El pobre Fernández surt decebut perquè es veu que les baralles, allà, són sempre de broma, molta cridòria i tal, però res de violència institucional. 

[EXCLUSIVA] 
- El missatge de Nadal del rei “en estas fechas tan señaladas…” abans d’emetre’s el dia 24! A l’horor anual s’hi ha afegit ara els “savis” consells de Maruja Torres, Pere Gimferrer i Albert Espinosa.

[MOLT CURRAT] 
- “El cuarto de las grandes ideas” del govern espanyol és en blanc i negre i hi té com a resident fixe un vell conegut, Franco. Diu que han obert una “brecha espaciotemporal al pasado” i que si no vigilen es farà encara més grossa i acabarà tornant Ferran VII i tot. Final brutal quan Franco surt de la cambra cap el 212 i s’ha convertit en Wert.

Catalans, catalanes, com va dir en Sergi Rams “Morri Crismas”… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Núria! Quina passada de blog. Gràcies per a actualitzar els millors moments del Polònia. Ja ho sé que és molta feina però a mi em fa molt feliç! una abraçada Joan Ll.