diumenge, 16 de desembre del 2012

Perles del Polònia 261, 13-12-12

[LES PERLES] 

- Com que el conseller Puig no pensa en prohibir les pilotes de goma, només queda una sortida, prohibir que la genti porti ulls a les manifestacions “si no hi ha ulls, no hi ha ferits”

- Cimera a La Moncloa: Rajoy, de Guindos, Wert&MiniWert i Soraya. Titular “No tengo ni repajolera idea de los que estoy haciendo”. “Gobierno como juega el Espanyol, así, al tuntún”. Ja es veu qui és la ideòloga, Soraya i la seva màquina infernal. Si en el 2012 hem “acabat amb la immersió lingüística, injectat diners als bancs i cobrat receptes als jubilats”…. al 2013 podem “injectar receptes als bancs, acabar amb els diners catalans i cobrar la immersió als jubilats”. I sinó… “Europa ya nos dirá qué hacer”. I ara és Merkel qui juga amb la maquinota infernal… si fins ara hem “cobrat el deute grec, portat la contrària a l’Hollande i rigut de la política de Rajoy”… ara caldrà… oh ait!

[LA PICADA D’ULLET]
- Mai millor dit. El president Mas diu que Junqueras no vol a Felip Puig perquè ell també va ser víctima d’una pilota de goma a l’ull #txist. Extraordinari casting de consellers, tot i que Junqui repeteix tot sovint… “next!”. Tampoc no passa Rigau, ni Ortega “què collons, jo tampoc no la puc veure”, ni Mascarell, disposat si cal a fer-se d’ERC.

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- La de Duran posseït pel diable i convertit en “Mr Lleida, l’abominable unionista”

[ARXIU HISTÒRIC]
[15/12/11] Mas ha d’escollir entre PP i ERC. S’ha de tenir imaginació eh…. el govern passa a estar sota la tutela compartida d’una parella que no ha estat mai parella, o sigui, PP i ERC, així que el President s’estarà 15 dies amb Alícia Sánchez Camacho i 15 dies amb Oriol Junqueras… Alícia li fa fer els deures i les pràctiques per aprendre a retallar i Junqueras el deixa jugar amb la videoconsola i disfressar-se tots dos de moros i cristians. Amb ella hi ha verdureta i amb ell pizza…. això no va… el govern haurà de triar, el papa o la mama... va, la mama, que em donarà el pacte fiscal…

[MALA LLET]
- Pere Navarro i Ernest Maragall fent rodes de premsa davant un nodrit grup de maniquins. Amb sense comentaris.

[LA FRASE DE LA SETMANA]
- Mas a Duran: “que no et trobes bé? que no et donen d’esmorzar al Palace?”

[SURREALISTA]
- Fuentes reuneix al seu programa Pilar Rahola i Joaquín Sabina “dos cracks molt coherents” en un “Tu cara a cara me suena”. Molta poesia però res en clar.

[L’ESTÀVEM ESPERANT]
- L’estrena del Papa a Twitter amb l’assessorament de l’inefable Giorgio Basté: “el secret de Twitter és… dir la primera xorrada que li passi pel cap”. I de totes les piulades em quedo especialment amb “Mahoma dimissione” i, per raons òbvies, el de “XXDDDDDDD J J” “De les tonteries, si les diu un famós, els periodistes en diem opinió”

Catalans, catalanes, pebrots de Silvio Berlusconi que són com boles de mozzarella… Visca Catalunya! Amb il·lusió!