diumenge, 16 de desembre del 2012

Perles del Polònia 260, 6-12-12

[LES PERLES] 
- La visita iniciàtica des tres diputats de la CUP al Parlament sembla que genera molta expectativa entre la resta de diputats, que passen de la curiositat a la por…

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- En Duran intentant imbuir-se de l’esperit sobiranista de Mas amb una careta.

[ARXIU HISTÒRIC]
[11/1/12] El rei no entén el sumari Urdangarín. Pla de foment de la lectura… el Rei s’està llegint tot el sumari del cas Urdangarín. Sort de la reina: “y porqué no te esperas a que hagan la película?” Però el rei té altres plans, demanar l’ajuda del trio Monzó, Gimfi, Maruja… “Serían ustedes tan amables de descifrar a trama en la que se encuentra mi yerno?”

[SURREALISTA]
- El dret a decidir de l’arbre per alliberar-se de la presó que el fa créixer recte.

[L’ESTÀVEM ESPERANT]
- Mas havent de dir a Duran que Vila d’Abadal marxa del partit. La dificultat de la convivència, clar.

[QUE FORT]
- Rajoy afronta l’“asalto 2013” del seu combat contra la crisi amb una arma secreta, la pensioneta d’uns pobres jubilats.

[DOLENTOT]
- El Wert fet un Cristòfol no m’acaba de convèncer…

[MALA LLET]
- El Sense Ficció parla de les subprimes de la banca? noo!! D'un pobre treballador de la banca obligat a vendre les subprimes del PSC….

[EL GAG TRANSVERSAL]
- Mas i Junqueras han decidit donar-se el “sí, pacto”.

Entranyable Junqueras en el moment més íntim de posar-se el trajo, amb els típics dubtes de pel·lícula americana que només el padrí Bosch pot resoldre apressant-lo “tu saps el que ens ha costat trobar-te un marit com cal?” “Està bé, m’hi caso, però no penso anar els diumenges a dinar a casa d’en Duran”

“I si em deixa aquí plantat a l’altar amb 50 diputats?”

“Els nuvis”

“Els convidats”

“La Puri i la Ramoneta”

“El típic nano dels anells”

Els vots: “Jo, Artur, et vull a tu, Oriol, i et serviré fidel en les alegries i en les vagues, en la riquesa i en les retallades, en la salut i en la seguretat social, i aixi ho faré fins als darrers dies de la legislatura”. “Jo, Oriol, et vull a tu, Artur, però que corri l’aire entre nosaltres. No entraré al govern, però prometo no tocar-te els collons, sempre i quan continuem el camí cap el referèndum, retiris l’euro per recepta, recuperis l’impost de successions i et petis el Felip Puig. Si és així, jo et seré fidel tot els dies de la legislatura. "

“La benedicció: que el que l’aritmètica parlamentària ha unit no ho separi en Pedro J.”

La nota discordant: “Esto es un desmadre, queremos padre y madre”

“El ram”