diumenge, 17 de juny del 2012

Perles del Polònia 245, 14-6-12

[LES PERLES] 
♦ Molt bo. La grossa de l’Eurogrup ha caigut íntegrament… a la banca. I els banquers ho demanen com és preceptiu, amb cava i dient que ha caigut tot molt repartit i que el premi servirà per tapar forats… concretament, el de Bankia.


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] 
♦ Quan s’espatlla el cotxe obrir el capó i mirar no serveix per res... perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ Rajoy a Merkel: “Eh, tu, teutona, o me das la pasta o la cojo yo mismo”. Sí, senyor, amb elegància!

[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [16/6/11] Càsting per al presentador d’“Els matins”. El càsting de la “tasca quimèrica” segons en Cuní, per trobar-li un substitut: no funciona ni Martí Anglada [massa alemany], ni Albert Om [que no el deixen afaitar en pantalla], ni Tomàs Molina [que només sap dir molt bona niiiiiiit]… i a més, la Pilar Rahola hi està en contra!

[LA PICADA D’ULLET] 
♦ Cimera del president Mas amb la presidenta de l’Associació Catalana de Perdius. Diu que estan farts que les maregi tant.


[MOLT CURRAT] 
♦ Rajoy Story. La nena Merkel vol jugar a metges amb el seu Mariano!! O més aviat a Jack l’Esbudegador… el primer ministre grec ja és a punt també per la revetlla… a la caixa dels petards. Ai.

[KA FORT] 
♦ La paràbola dels grecs, el centurió romà i l’esclava germànica peluda… no tinc paraules.

♦ I què dir de l’estrena de “El banquer”?? Em sembla que els guionistes del Polònia estan realment enfadats amb els banquers…. com tots.


[POLÍTICAMENT INCORRECTE] 
♦ “Artur Mas, el president que agrada a les mares i també als escolars”… el president passant per l’adreçador humorísticorimador de Justo Molinero. “Creu que el país ha tocat hondo?” “Can Zam Vegas, per deixar-hi la pasta i la dels teus col·legues”. No us perdeu les Torres Jamonas. 


[LA NOVETAT] 
♦ Agnès Marquès, ¿? 


[MALA LLET] 
♦ Després de la bombolla immobiliària, ara ha esclatat la bombolla dels tertulians. Es veu que amb la crisi havien profilerat els tertulians amb missatges simples i demagògics. “Hem opinat per sobre de les nostres possibilitats”. 


Catalans, catalanes, mare que va parir els mosquits tigre… Visca Catalunya! Amb il·lusió!