diumenge, 20 de maig del 2012

Perles del Polònia 241, 17-5-12

[LES PERLES] 
♦ Diu el President Mas que amb això del pacte fiscal s’ha acabat el “tot i que”, fora indefinicions! Però per a que el “tot i que” no es perdi l’ha traspassat… al Pere Navarro! Molt bo! I perquè el Miquel Iceta fa servir expressions d’Oriol Pujol? Ai, quin perill! 



[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [26/5/11] El comiat polonès de L’Hora del Lector. Extraordinari cameo d’Emili Manzano acomiadant els seus col·laboradors: Quim Monzó, Maruja Torres i Pere Gimferrer. Ara, que el dol els ha durat 2 segons, perquè ja s’han buscat feina: la Maruja un programa de cuina, en Monzó vol presentar el temps i el Gimfi s’infiltra a l’APM, pim, pam, toma lacasitos… i l’Emili… cap a Telecinco! 

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
♦ Les piles Durancell. 



[MOLT CURRAT] 
♦ El relat de com el president Mas va acabar a la presó després que el consell de govern va aprovar la convocatòria d’un referèndum per tenir hisenda pròpia i el va guanyar amb un 99’9% (l’única persona que va votar que no va ser Pilar Rahola per portar la contrària). Ai, calla, que resulta que és a la presó per excés de velocitat! Artur, Artur… sort de Durancell que paga la fiança. 



[LA PICADA D’ULLET]
♦ “Fuentes no és el que sembla” exclama el Boss quan Fuentes irromp a l’estudi de RAC1 on Basté l’està entrevistant, ha haaa. 



[KA FORT] 
♦ Subhasta especial per banquers, la peça més preuada és “L’home que es pot hipotecar”. Té una bona feina en una multinacional, i si cal els seus pares el poden avalar perquè tenen un pis a Comaruga, ja pagat! I com que ell i la seva dona estan embarassats, si cal la hipoteca podrà passar dels pares als fills. Llàstima que el pobre home acaba adjudicat a Bankia i li cau una hipoteca tremenda de 700.000 € a sobre “per damunt de les seves possibilitats”, no sé si m’explico (de les del banc i de les de l’home). 



[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] 
♦ Si dius “Jo no sóc racistaa però…..”, ets racista!... perdoneu, però algú ho havia de dir!

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] 
♦ Dels creadors de “Los otros” arriba “La otra”… a la Zarzuela, ha haaa. 



[MALAGUANYAT] 
♦ El sopar de tres grans mites: Mònica Terribas, Lluís Llach i Per Guardiola podia donar molt més joc. Per un moment m’he pensat que havien muntat una resi d’ex, com la d’expresidents, però no. Això sí, ens han deixat, al menys, dues grans frases: “Som l’hòstia en patinet i Catalunya no ens mereix.” i “Mònica, ets la Joana d’Arc de la televisió pública… Sí, de fet us he de dir que n’he sortit bastant cremada.” 


Catalans, catalanes, grecs que comparats amb ells no estem tan malament… Visca Catalunya! Amb il·lusió!