diumenge, 22 d’abril del 2012

Perles del Polònia 237, 19-4-12

[LES PERLES]
♦ Duran i Mas també necessiten ajuda... de la Pitonissa Portas... Els tira les cartes per fer-los veure que la seva única solució és anar de la mà del PP (per gentilesa de l'Alícia)... Ara, que la meva carta preferida és la de la cadira... Que us espereu asseguts, hahaa.


♦ 1962: Un pare i un fill fan el trajecte migratori en tren Andalusia -> Catalunya “dicen que allí hay mushoo trabajo”… 2012: Ara el trajecte que es prepara és en AVE i a la inversa Catalunya -> Andalusia, i els emigrants són Pere Navarro (en el paper de fill) i Miquel Iceta (en el paper de pare) “al menys a Andalusia hi ha feina pels socialistes”




[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ Especial informatiu sobre la "Caça reial":

El rei ha sortit estupendament de l'operació, recolzat en unes crosses... d'ivori! Per demanar perdó... per haver caigut. El primer a sucar-hi pa és Urdangarín que critica la seva conducta poc exemplar i pretén demanar un informe a l'Institut Nóos sobre el tema. El millor és la condemna que l'espera, treballs per a la comunitat netejant les caques dels elefants del zoo de Madrid.


Més surrealistes encara són les declaracions del seu metge, el Dr Elvis Turí (xist)... diu que ja l'ha operat tantes vegades que amb les sobres n'ha fet un Minirei "Viva España, Viva el Rey, Viva el orden y la ley"... Canta animadament abans de ser aixafat per un elefant (justícia poètica).




[LA IMATGE DE LA SETMANA]





[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [14/4/11] Document inèdit, “El gato al agua” del 17 de juliol de 1936. Es veu que en el temps de la República ja es feia el programa, ranci com ara. I amb Franco de tertulià.

[LA NOVETAT] 
♦ Cristina Fernández de Kirchner, Kinder per Rajoy.


[SURREALISTA] 
♦ Rajoy és al psicoanalista preocupat pels problemes que no el deixen dormir... I qui és ella, claaaaro... l'argentina Cristina Fernández de Kirchner! Curiosa teràpia la del tango...


[KA FORT] 
♦ La interpretació de la crisi com a “accident” aeri. Montoro: “La situación es crítica. Creo que deberíamos llamara a Europa para que nos rescate”. Però Rajoy no en vol ni sentir parlar… d’acord, doncs l’aternativa és “comernos a nostros mismos”… a qui? “A la maestra consumida, al médico raquítico o al banquero rechoncho que tiene comida escondida pero no se la da a nadie?” Naturalment qui se salva és el banquer “es que éstos, si les muerden, te comen ellos a ti”


[LA PICADA D’ULLET] 
♦ MORROPOLY, novetat en el món dels jocs de taula… per si et vols converit ren un banquer sàtrapa per una estona. Molt bones les participacions preferents amb curiosa semblança a una tifa.



[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ Rajoy a Montoro: “Mírame a los ojos, tú me ves cara de Mussaka?”

[DOLENTOT] 
- Màrius Serra, Maruja Torres i Pere Gimferrer proposen a Jaume Roures de portar al cinema les seves obres. Les restriccions pressupostàries obliguen a fer un 3 en 1, i ara el que està en discussió és el títol: “Resacón en Rapsodia”, “Verbalia, the movie” o “Mujer en guerra”.


[EL CAMEO] 
♦ Ep! Oju al telepròmpter… unes paraules no pronunciades al monòleg final del President Mas: “Permeteu-me que acabi dedicant unes sinceres paraules a la Mònica”, ehem, ehem.


Catalans, catalanes, elefants vius… Visca Catalunya! Amb il·lusió!