divendres, 23 de març del 2012

Perles del Polònia 234, 22-3-12

[LES PERLES]
♦ Drama a la família d’Iniciativa… el nen els ha sortit amb vocació d’obrer, i no de professional liberal ecosocialista.


♦ Artur Mas com un pare a un fill, li treu les rodetes de la bici a Oriol Pujol “au, a pedalar! Ja pots ser secretari general de Convergència” 


[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [24/3/11] Arriba la primavera! Tomàs Molina: “Contents perquè ja ha arribat la primavera? Que monyes!” És el que té estar desvagat. En Martingala ja suposa una amenaça pel pobre Tomàs Molina. Ell i en Minianglada!! 


[SURREALISTA]
♦ Sense ficció: Encesos per les retallades. L’últim invent de la Gene, aprofitar el cabreig ciutadà a les Centrals d’Indignats per convertir la mala llet en energia… diu que n’exportem ja a Islàndia perquè allà estan molt calmats… clar, com que han empresonat els culpables de la crisi… “Que el cabreig d’avui il·lumini el nostre demà” 


[KA FORT]
♦ Oriol Junqueras vol pintar el nou logo d’ERC d’una forma més… passional, amb la sang d’Alfred Bosch, rotllo Guifré el Pilós. 


[MALAGUANYAT]
♦ Gallardón embarassat tenia la seva conya, després de tot el que ha dit… per acabar dient que el que tenia era un immens… pet… 


[LA PICADA D’ULLET]
♦ José Antonio Griñán, president de la família socialista que es preveu sigui desnonada diumenge d’Andalusia… “antes teníamos unos primos catalanes, pero ahora están peor que nosotros” 


[L’ESTÀVEM ESPERANT]
♦ Alícia fent de Terribles per TV3.

Catalans, catalanes, Jaume Matas que si no et posen una TV a la garjola estaràs uns anys sense veure’ns… Visca Catalunya! Amb il·lusió!