dissabte, 17 de març del 2012

Perles del Polònia 233, 15-3-12

[LES PERLES] 
♦ La “recentralización” de Rajoy porta la Generalitat a Madrid. Siejque…


♦ Molt bo. Divendres es desplaça a… Resquera! I clar, l’Espartac ens acaba detingut per fumar porros a la via pública… siejque… 

♦ Oh no, Rubalcaba ja ha entrat al Museu com a mostra de què era l’oposició. Es veu que ara ja no es porta… “Al final l’oposició es va extingir igual que els serveis públics o els ossos panda” 

♦ Oriol Pujol president de la Generalitat d’aquí a 20 anys… xistós, com sempre. Es veu que hi ha hagut grans avenços: el romanès no serà llengua vehicular a les escoles, el pacte fiscal encara és un repte, però a Madrid ens han dit que ara ja sí, que segur, en Guardiola està a punt a punt de renovar per un any més, Joan Gaspart, president del FMI i s’ha posat la primera pedra del tram final de la Sagrada Família (i una gran solució per no haver de fer sortir el President en senyal de dol) 


[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [31/3/11] Antoni Bassas allà on hi ha la notícia, i si és a Líbia, a la punta del míssil

[LA PICADA D’ULLET] 
♦ Joan Herrera “yo me lo guis yo me com” sobre l’ecologia o sobre el que faci falta “tofu sí o tofu no als menjadors socials”


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] 
♦ El gelat no fa baixar... perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA NOVETAT] 
♦ Jesús Posada, president del Congrés de Diputats.

♦ Jordi Évole, l’home normal.

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ Una de les mítiques tres famílies demanant classes en castellà pel seu fill a la directora de l’escola. I el contrapunt amb la parella Tardà/Bosch al Congrés demanant al president de parlar en català. Molt bo.

[EL CAMEO] 
♦ Jordi Évole entrevista Artur Mas l’any no sé quant… Oriol Pujol és president i Évole acaba d’arribar del Brasil d’entrevistar a Millet… li pregunta sobre el Pacte del Zara (on l’Alícia el va fer anar de compres) “Jo no m’he radicalitzat! Que consti, Èbule!”. I la propera entrevista…. a Paco Camps, ministre d’economia… 


Catalans, catalanes, gent que heu decidit triar-me a mi en comptes de Gran Hermano 54… Visca Catalunya! Amb il·lusió!