diumenge, 11 de març de 2012

Perles del Polònia 232, 8-3-12

[LES PERLES] 
♦ Després d’emocionar-me amb El perdó del 30 minuts de la setmana passada, ara he somrigut molt amb la versió polaca “Un empleat de banca i una clienta es retroben per dir-se coses que no s’havien dit mai”... com ara: “Jo sóc l’empleat de banca que et va col·locar les accions preferents”


♦ Molt bo. El rei i el príncep volen fer a Iñaki la prova del polígraf, però em temo que ells tampoc no serien capaços de passar-la… tots menteixen, de bon rotllo entre ells res de res!

♦ Que maaaaaca la història de la colla… deixa en ridícul Verano azul! Hi és tothom… en Felip Puig quan es va enamorar de les porres, en Duran quan semblava el líder de Boney M, l’Oriolet ja despuntava… o no, l’Alícia ja perseguia l’Artur.


[SURREALISTA] 
♦ La parella Serrat-Sabina trobo que dóna molt de joc, poden parlar de qualsevol cosa, els tios! Ara que l’esquerra va de baixa i que ells no saben fer altra cosa que cantar com diu Sabina: “Aparte de cantar yo sólo he hecho dos cosas en la vida, y las dos son ilegales”, l’únic camí possible és el de la reconversió. De la orquestra de la calle Melancolía a l’Orquestra de la calle Génova. 


[LA CANÇÓ] [Palabras de Aznar, de Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina]
Palabras de Aznar
directas y ciertas
Lo que dice él
Por mi a misa va.
Lo imitan muy bien
en Intereconomía.
Pero yo me quedo
con el originaaaaal.

[19 villas y 500 coches], de Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat
Y compraré
para demostrar que me sobra la guita
para que el vecino se muera de envidia
me coja manía y se cague en su vida
para seducir empresarios de día
y mujeres de noche, la mejor gomina
la mejor comida y el mejor ponche.
Tanta pijería,
compraré hasta acumular
diecinueve villas y quinientos coches.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ Duran a Pere Navarro: “Ets tan soso que al teu costat José Montilla sembla una gogó de discoteca”

[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [23/12/10] La immersió, un tema recurrent. La sentència del Suprem sobre la immersió lingüística és una tocada de collons que només servirà per complicar-nos la vida... perdoneu, però algú ho havia de dir! La sentencia del Supremo sobre la inmersión lingüística es una tocada de cojones que sólo servirá para complicarnos la vida... perdonad, pero alguien lo había de decirlo esto!

-> No entenc perquè gairebé mai es diu la data correcta d’emissió del gag de l’arxiu històric… perdoneu, però algú ho havia de dir.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
♦ El nucli dur del govern espanyol rep Merkel en plan homeless per fer-li creure que estan retallant tot el retallable. 


[LA PICADA D’ULLET] 
♦ El president Mas emprenyat amb el president Pujol perquè li ha robat tot el protagonisme amb la seva entrevista amb Jordi Évole al Salvados: “des que es va retirar que sembla un maulet, tu!”


[MALA LLET] 
♦ Votacions al plató de Polònia per trobar el personatge més popular… i el guanyador és, és clar… Putin! (amb permís de Pilar Rahola) 


[KA FORT] 
♦ El que faltava… hi ha un tercer candidat a endur-se la picossada de l’Eurovegas… el papa i el seu Vativegas. Aprofitant que és un estat amb un model “molto particolare” de finançament… confessionaris que multipliquen els pans i els peixos en versió monedes, una ruleta gegant a la plaça de Sant Pere… i cada nit, Jesucrist Superstar!

Catalans, catalanes, dones que treballen… i també Carme Chacón que, pobreta, no té feina… Visca Catalunya! Amb il·lusió!