dissabte, 18 de febrer del 2012

Perles del Polònia 229, 16-2-12

[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ La signatura del pacte PP-CiU…. el que no esperàvem és que el gag fos tan bo. L’Esteve Jobs català (Mas) presenta el nou enginy iPact, per facilitar les comunicacions entre el PP i CiU. Està dotat d’apps específiques, enllaços directes per compartir converses a La Vanguardia, geolocalitzador per defugir fotos incòmodes, i mode vibració amb petites descàrregues elèctriques cada cop que es pronuncia la paraula “independència”. I també hi ha jocs, com ara el famós Angry Verds. I la setmana que ve…. l’iCoi, un telèfon per queixar-se de les retallades del Govern. 


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [17/2/11] Albert Om visita Miquel Calçada. Albert Om s'autoconvida a cal Mikimoto... ja és estrany que el trobés a casa! Lluita de titans i de veus en off.

[LA FRASE DE LA SETMANA] ♦ Rubalcaba a Rajoy: “A veces seré chicha y a veces limoná”
♦ “Hola, em dic Artur i no li faig escarafalls al PP” 


[LA NOVETAT] ♦ El pis dels exalcaldes! Clos, Hereu i Maragall, que gran! A les seves eleccions locals particulars li han tocat “tirar la brossa”, encara que ell hagi entès “tirar-se a la mossa” 


♦ Ana Botella: España va bien, va bien. 


[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ Mariano “pinta y colorea” i taral·leja La abella Maia. xD!! 


[KA FORT] ♦ La Marató pel PSC. No, no és per recaptar diners, sinó votants. “La sociofesta de la solidaritat” segons un grandíssim Xavi Coral Novell que entrevista l’encara més gran Manel (Marc Rodríguez), un excap de llista socialista, literalment fet purè perquè no troba militants per farcir la llista del seu poble. De fet, fins i tot ell diu que s’està tornant neoliberal i que en Sala i Martín té raó. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] ♦ Un muffin només és una magdalena grossa…. perdoneu, però algú ho havia de dir!

[MOLT CURRAT] ♦ El president Mas i Oriol Pujol cap a Las Vegas per documentar-se per disputar l’Eurovegas a l’Esperanza Aguirre. Cinc minuts i unes disfresses després… “Ho sé tot sobre el joc. Oriol, dona¡m els Juegos Reunidos i ho peto. No tinc rival” sino fos…. que Ana Botella i Espeanza Aguirre també hi ha anat! Vinga, juguem-nos tot a una partida, qui perdi es retira de la competició! Gràcies a la petita confusió d’Oriol Pujol entre el 7 i mig i el pòquer, guanyen elles: Vivaaaaa Las Vegas, Madriiiiid Las Veeegas! 

[#etfelicitofill] ♦ Vaya bucle financer s’acaba d’inventar De Guindos. No cola ni amb els nens. 7 + 7 = 14, agafa un cagarro i esmorza.


[LA PICADA D’ULLET] ♦ Gran Gimfi: “A mi la Pilar Rubio m’enlaira l’apòstrof!”

[SURREALISTA] ♦ Roda de premsa de Montoro. Els ex L’Hora del Lector es preparen per preguntar. El Manolo salta “on és el lavabo?” Nivellàs! Monzó pregunta si no troba que la reforma és molt sexual perquè es folla tots els treballadors. I Gimfi tanca “Qui ha escrit aquesta merda?” 


Catalans, catalanes, socialistes andalusos que encara esteu pitjor que el PSC… Visca Catalunya! Amb il·lusió!