divendres, 24 de febrer de 2012

Perles del Polònia 230, 23-2-12

[LES PERLES]
♦ Que bo, aquesta NO l’esperàvem, ZP a la resi d’expresis!!

[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ La princesa Leia Montilla.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] ♦ L’atonyinament policial als xiquets de València. I ja hem vist el prototipus de l’”enemic” de P4.


[LA PICADA D’ULLET] ♦ Manifestació de CCOO (canaris oprimits).[SURREALISTA] ♦ Trias, Puig i Masco a l’autoescola per treure’s el carnet d’autobusos, per si de cas fa falta la setmana que ve… però com que la cosa no és tan fàcil decideixen complicar-s’ho encara més i s’empesquen els “quirobusos”, camilles amb rodes per portar congressistes de l’hotel cap a la fira, si és que…


[EL CAMEO] ♦ Eduard Estivill, promocionant el seu mètode per adormir nens (no ho proveu amb funcionaris emprenyats)[LA PUBLI ENCOBERTA] ♦ La del tercer volum de memòries del President Pujol (tot sigui per afavorir el sector editorial, això sí).

[EXCLUSIVA!] ♦ Imatges exclusives de Carme Chacón buscant la pau interior.


[MALA LLET] ♦ Problemes de trànsit: una mani contra la reforma laboral ha topat contra una mani contra les retallades a la ronda del Litoral.


[LA VENJANÇA] ♦ El president Mas fa protaveu del Govern a l’Alícia, perquè hagi d’anunciar ella les retallades, la no taxa turística i tots els drames haguts i per haver. [Intentaré fer veure que no he vist que els penjava tots els vestidets del quadre de la Sala Tàpies.][ARXIU HISTÒRIC] ♦ [10/3/11] Justo Molinero i el flamenc. Una parella amb futur radiofònic: Justo Molinero i Martí Anglada! Molinero: "Usted de qué es más, de Chiquetete o de La Niña de los Peines?" Martingala: "Jo sóc més de Wagner". I el moment "Bundestaaaag, Bundesraaaaat"?? Tiembla Poveda! Que boooo

Catalans, catalanes, magnat d’Eurovegas que si vol qualsevol cosa només cal que truqui… Visca Catalunya! Amb il·lusió!