divendres, 20 de gener del 2012

Perles del Polònia 225, 19-1-12

[LES PERLES] 
♦ Extraordinari Rajoy&Montoro com a Tip i Coll explicant com pujar els impostos en castellanofrancès perquè els entenguin a Brusel·les sense haver de donar massa explicacions al poble sobre perquè no tenim ni un duro o de perquè culpem sempre les comunitats autònomes, sobretot algunes. En resum “poner cara de pena y tener mucho morro”


[ARXIU HISTÒRIC] 
♦ [20/1/11] ETA fa un ERO. A ETA es veuen obligats a fer un ERO perquè "últimamente, el trabajo ha bajao muchísimo". Ja han començat les negociacions amb els xinesos perquè estan interessats a "comprar el deute". Diu que té un pla fantàstic per reciclar-los "Gola ETA" i fins i tot ja té el doble plepalat de Toni Soler.

[LA PICADA D’ULLET] 
♦ Carregar les culpes al ministre Montoro d’haver aliniat Pinto en comptes de Valdés al clàssic de dimecres de Copa com volguent diiiiiir…. que el Barça també està intervingut. 


[KA FORT] 
♦ El sector catalanista del PSC entra al Museu! I la gran pregunta cruel dels visitants: “I la Chacón, qui era?”


[L’ESTÀVEM ESPERANT] 
♦ Que venen els Mozos d’Esquadra! El conseller Puig “No teniu vergonya, els indignats tenen dret a ser apallissats en català!”. Però els Mozos van forts, han agafat d’hostatge la Núria Feliz i l’obliguen a cantar en castellà “Bajando la fuente del gato”. Només l’Equip I els podrà fer creure, l’Equip I… d’Indignats. 


[SURREALISTA] 
♦ El nou videojoc SuperMascuBros, recapta o rebenta, ja sigui pel megaaugment de la T10, la taxa turística o l’euro per recepta, fins que queda atrapat en una mani de funcionaris.


[LA NOVETAT] 
♦ Manuel Fraga, encara calent, debuta al cel de Polònia! “El cielo es mío!” Però no, es veu que la seva morada definitiva és amb l’estàtua eqüestre de Franco que el rep amb insults “demócrata, más que demócrata” 


♦ Mahmud Ahmadinejad, president de l’Iran, entrevistat per Manuel Fuentes no, perquè ja està fent guàrdia a la porta del Sant Jordi pel concert del Bruce, però sí per un gran Basté, que s’ha cobert amb un vel de flors molt monu. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] 
♦ Per molt que mirem la carta de vins, sempre acabem demanant el segon més barat... perdoneu, però algú ho havia de dir.

[MOLT CURRAT] 
♦ La revisió del conte de la Caputxeta. El papa Mas envia la Capuxeta Oriol a casa de l’Avi Mascu a portar-li els pressupostos…. patim patam patum al bosc [no Bosch] la Caputxeta troba el llop De Guindos, que li vol prendre la cistella. Però el papa Mas prefereix retallar-se ell mateix els pressupostos, així que vet aquí un gos, vet aquí un gat, els pressupostos s’han retallat! 


[LA FRASE DE LA SETMANA] 
♦ President Mas: “per sort hem tingut el suport del PP al pressupostos, i no el del Pepe”

Catalans, catalanes, capità del Costa Concordia… Visca Catalunya! Amb il·lusió!