divendres, 13 de gener del 2012

Perles del Polònia 224, 11-1-12

[LES PERLES]
♦ No sabem quin paquet és millor si el de Retallades o el de Recortes… Ja ho diu el President “La Retallada catalana és la genuïna… a l’hora de retallar rebutja imitacions… tria la Retallana catalana, la teva”. Això no ho compren ni els marcians! 


♦ Al nivell de Pau Claris, Prat de la Riba i el timbaler del Bruc…. a ERC ara s’homenatja Iñaki Urdangarín, per la seva innegable contribució a l’adveniment de la República. “Que mori el Borbó, Iñaki campió!” 


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ La resistència de CiU (13/1/11) Els “maquis” d'en Mas... resistint a la muntanya fins que ha de ser el mateix President que els conveni que ha guanyat les eleccions: "podeu sortir, Catalunya torna a ser normal!"

[LA PICADA D’ULLET]
♦ El President Mas té a bé de fer-nos un resum de la seva intervenció a Londres: “The Spanish tailor is rich i no està forn per muffins”… extraordinari.


[KA FORT]
♦ Pla de foment de la lectura… el Rei s’està llegint tot el sumari del cas Urdangarín. Sort de la reina: “y porqué no te esperas a que hagan la película?” Però el rei té altres plans, demanar l’ajuda del trio Monzó, Gimfi, Maruja… “Serían ustedes tan amables de descifrar a trama en la que se encuentra mi yerno?” 


[L’ESTÀVEM ESPERANT]
♦ La nova incorporació al cel dels patriotes: Kim Jong Ill.


[SURREALISTA]
♦ Impressionant desplegament tecnologicotelefònic via iogurts, entre l’Ajuntament i la Generalitat… total sembla que el més greu és haver de renunciar al carro de postres del Via Veneto. Ara, no em feu dir perquè el gag acaba amb unes camilles patinant sobre gel… Hospital on ice! 


[LA NOVETAT]
♦ Luis de Guindos, ambsense il·lusió.

♦ Cristóbal Montoro, l’alegria de la huerta. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ Dir ximplet no és el mateix que dir burro!... perdoneu, però algú ho havia de dir.

[ALGÚ L’HI HAURIA DE DIR] Carme Chacón
♦ Després dels resultats que vaig treure a Catalunya, té collons que ara vulgui liderar el PSOE... perdoneu, però algú m’ho hauria de dir! 


[LA IMATGE DE LA SETMANA]
♦ Carme Chacón des d’Andalusia amb amor: Rubi, rubi, rubi, ruba, ai Rubalcaba yo te quiero más” 


[MOLT CURRAT]
♦ Mare de Déu del Yucatán, el món s’acaba! Comences amb la crisi i acabes no renovant Guardiola! 


[LA FRASE DE LA SETMANA]
♦ De Guindos a Rajoy: “Mariano, ya te dije que Lehman Brothers es un banco de inversión, no un grupo musical”

Catalans, catalanes, reina Elisabet d’Anglaterra… Visca Catalunya! With illusion!