dissabte, 24 de desembre del 2011

Perles del Polònia 222, 21-12-11

[LES PERLES] 
♦ S’ha de tenir imaginació eh…. el govern passa a estar sota la tutela compartida d’una parella que no ha estat mai parella, o sigui, PP i ERC, així que el President s’estarà 15 dies amb Alícia Sánchez Camacho i 15 dies amb Oriol Junqueras… Alícia li fa fer els deures i les pràctiques per aprendre a retallar i Junqueras el deixa jugar amb la videoconsola i disfressar-se tots dos de moros i cristians. Amb ella hi ha verdureta i amb ell pizza…. això no va… el govern haurà de triar, el papa o la mama….. va, la mama, que em donarà el pacte fiscal….

♦ Gimfi ajuda ZP a escriure les seves memòries… fins que fuig i el substitueix Maruja Torres, amb el Terenci i el Manolo, tots morts, tot i que no ho saben, com ell… només veuen el que volen veure! Yuyuuu.


[ARXIU HISTÒRIC]
♦ 23/12/2010. La rifa del Govern. Oriol Pujol i Artur Mas són uns Niños de San Ildefonso, d'allò més pràctic. En comptes de cantar la grossa de la loteria van cantant els càrrecs, extraordinari! I Duran i Lleida i Gispert patint per si "aquests convergents de la punyeta" els deixen només les engrunes.

[LA PICADA D’ULLET]
♦ Que bo el trio Reina Sofia, Infanta Elena i Princesa Letizia pujant la samarreta/americana d’Urdangarín per retirar-lo de la família. 


[L’ESTÀVEM ESPERANT]
♦ El retrobament de dos senadors “de campanillas”, José Montilla “vaig de putu àdhuc”, però francament, no ho sembla, que si sauna, que si massatges… no sé si haurà “final feliç”, la veritat… 


[LA NOVETAT]
♦ La Infanta Elena… amb cara de fàstic. 


♦ Julio Salinas, un altre jugador basc del Barça candidat a recasar la Infanta Cristina. 


[MALAGUANYAT] ♦ No acaba d’arrencar la imitació de Pere Navarro…. en canvi el Xavi Coral està sembrat! Em dones foooooorçaaaaa…. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ Que existeixi Pa negre no vol dir que totes les pelis catalanes siguin bones… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ Mariano Rajoy, literalment cagat a les calces al Palau de la Zarzuela de pensar la que se li ve al damunt… i a nosaltres! 


[MALA LLET]
♦ El president Mas li regala a Duran una T10 com a regal de l’amic invisible.

Catalans, catalanes, funcionaris que tot i amb retard cobrareu la paga i no com jo… Visca Catalunya! Amb il·lusió!