diumenge, 18 de desembre del 2011

Perles del Polònia, 15-12-11

[LES PERLES]
♦ Molt gran la cimera europea. Merkel demanant que cada país li envii els seus pressupostos abans d’aprovar-los (i de pas l’última colonoscòpia); ZP (sempre tan agut) preguntant-se perquè tots parlen català; Cameron (els anglesos sempre amb problemes de perspectiva, dient que és un pal fer el canvi de lliures a euros.


♦ Quina gran parella Tardà-Bosch, i que monus amb el “kit del diputado”, i novetada inclosa a Bosch, que es pensa que arribarà i el primer dia ja li donaran la independència.


[ARXIU HISTÒRIC] ♦ 16/12/2010. El sacrifici de Joana d’ERC, disposat/da a sacrificar-se! I qui encén la pira? Carod, naturalment!

[LA PICADA D’ULLET] ♦ Mas i Duran interessants en la política de Rajoy sobre el Magreb, no sobre el Maigret, que bo!

[KA FORT] ♦ Rajoy concedint un “concert econòmic” a Mas i Duran… econòmic i dolent!


[L’ESTÀVEM ESPERANT] ♦ El gag dels tres llits trencats per Pilar Rahola, amfitriona d’El convidat. “Aquest cap de setmana he vingut a Cadaqués a casa d’aquesta gran desconeguda”


[SURREALISTA] ♦ Atenció, Catalunya surt de l’euro i crea la seva pròpia moneda, la “masseta”, brillant idea d’en Masco que recullen els diaris:

- LA RETAGUARDIA “Una genialitat de Mas-Colell reactiva l’economia catalana”
- EL PIRIÓDICO “Tampoc n’hi ha per tant”
- LA RACIÓN “Estos catalanes están locos”
Amb la nova moneda, podrem comprar tot el deute espanyol i fer-nos els amos d’Espanya… ole tu!


[LA NOVETAT] 
♦ Iñaki Urdangarín, gendríssim.


♦ Pere Navarro, nou Primer Secretari del PSC.


[MALAGUANYAT] ♦ El gag en què debuta Iñaki Urdangarín. Brillant el rei fent de Padrino “Iñaki me decepciooonas”, però el gendríssim no acaba de funcionar.


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] ♦ Les cançons d’Antònia Font no s’entén de què van… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA IMATGE DE LA SETMANA] ♦ Rita Barberà. Ella sí que lluu els “tratxes” com ningú. M’encanta quan justifica el retard de Rajoy dient que “ahora tiene mucho trajín”.


Catalans, catalanes, David Villa… Visca Catalunya! Amb il·lusió!