dissabte, 19 de novembre del 2011

Perles del Polònia 217, 17/11/11

[LES PERLES] 
♦ Duel de titans Tomàs Molina <-> Espartac Peran #petuuuuuns 

♦ Molt bo el carsharing del govern. Ara comparteixen cotxe oficial el President, en Mascu, en Harvey, Fleip Puig i el bat… a qui ha de fer cas el pobre xofer? Cap on anem? Quina música posem? En Harvey que vomita, en Mas que té calor….. “Doncs esculleixo jo, tu, el dret a decidir, i cap a la ronda litoral” 

♦ I mooolt bo el gag del pobre Duran, a qui li ha sortit un volcà i s’ha d’emprovar tot de perruques per dissimular mentre Mas i Pujol rememoren la mítica escena de Pretty woman en què Julia Roberts s’emprova vestits davant Richard Gere… salvant totes les distàncies, és clar. 


[ARXIU HISTÒRIC] (5/5/11) Els metges es manifesten i no entenen ni la seva pròpia pancarta “Dues cullerades d’ibu-pro-fè”. Sort dels mariachis que animen l’ambient:

Las aspirinas
A este paso
No se podrán recetar.
Por los recortes,
En el seguro,
Costarán más que el canviar!

[LA VENJANÇA]
Duran es venja del gra que li han fet portar escrivint ell mateix i ad maiorem gloriam el monòleg final del president.

[LA PICADA D’ULLET] Monti-lla ja es veu de primer ministre a Itàlia.

[LA NOVETAT] Silvio Berlusconi, amb mamachichos per organitzar els bungabunga de la resi dels expresidents. 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] Si no ens espavilem, el Fèlix Millet serà massa vell per anar a la presó… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA FRASE DE LA SETMANA] Don Mariano: “Lo voy a petar, al estilo Zapatero: APOYARÉ ….. ¡! Si cuela, cuela, y sino, me la pela!”

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mariano i Alicia a l’estil Kennedy… i Rubalcaba a l’estil Oswald… que fort! Ah, no que una imatge no estava connectada a l’altra. 


[ESPOTS ELECTORALS]
ERC: Construeix-te el teu propi kit de la independència: amb fronteres, fiscalitat, bomba atòmica i amb un telèfon vermell de línia directa amb la Merkel… i de regal un karaoke perquè siguis el primer representant català a Eurovisió. ESQUEA, la República independent de la teva vida. 


[KA FORT] El Rei a Urdangarín: “Pues claro que le he reñido, no entiendo cómo se ha tenido que poner a trabajar para obtener dinero público, cuando en esta familia siempre hemos obtenido el dinero público sin trabajar”. Ja ho diu la Reina: “Se va habé un follón que no sabe ni dóoonde sa metío“ 


[L’ESTÀVEM ESPERANT] ETA ja ha entrat al Museu. I amb la fi d’ETA no només es va acabar el terrorisme, sinó que es van perdre molts oficis, com el d’escorta, els de Basta ya… I a la botiga tenen “autèntiques matrícules duplicades”, ha haaa. Oh-oh-oh i un llibre, Cómo adelgazar con De Juana Chaos.


[EL GAG TRANSVERSAL] Al pobre Coscu Mas i Chacón el renyen per haver volgut sortir massa aviat al Polònia, diuen que els polítics han de sortir per ordre d’importància, rotllo blocs electorals, vaja. I després amb Tomàs Molina no té millor sort, no. Ni amb el monòleg final, faltaria més! 


Catalans, catalanes, metges que feu vaga… Visca Catalunya! Amb il·lusió!