diumenge, 13 de novembre del 2011

Perles del Polònia 216, 10/11/11

[LES PERLES] 
♦ Espartac Peran entrevistant Justo Molinero a Santa Coloma: “Qué pasa, Quo Vadis!... O Ben-Hur, o Gladiator, o Calígula… tots són romans en calçotets, ha haaa” Petuuuuns! “Ei, Coral, me encanta tu lavavajillas!” Que gran Molinero, que gran!

[ARXIU HISTÒRIC] (4/11/10) L’aniversari de la Reina. Rei amunt rei avall buscant el regal adequat, que si bombons, que si Grècia, que si em carrego el Partenó…

[SURREALISTA] L’entrevista Buenafuente-Punset, tant la real com aquesta, vull dir. Al menys aquesta era declaradament en clau de conya. 


[LA PICADA D’ULLET] ZP en xandall i brutejant perillosament, està reclòs al seu despatx, perquè no el deixen fer cap míting!... fins que es munta un automíting amb maniquins i barretines! 


[LA NOVETAT] Angela Merkel, ara en la pell de Cesc Casanovas, s’infiltra al debat de TVE per parlar en nom de Rajoy de la política econòmica, lògicament, amb vestit blau. I de Rubalcaba també, lògicament, amb vestit vermell. 


[MOLT CURRAT] Tots els caps de cartell per a les eleccions compareixen avió low-cost i quan cal evaquar per una emergència només hi ha un paracaigudes per tots cinc… ohhhh… Es busquen voluntaris per saltar a pèl: el primer, Coscu (s’autoimmola perquè és el que té menys possibilitats de governar), el segon, Bosch (per portar la contrària a la direcció d’ERC), el tercer Fernández Díaz (enganyat per Duran que s’havia ofert per saltar junts amb el paracaigudes), el quart Duran (surt, diguem-ne, disparat a causa del Bazooka de la Chacón) i cinquè… no hi ha cinquè… perquè el temps se li ha tirat a sobre a Chacón i s’estavella l’avió (ella duia el paracaigudes, això sí). 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] Si sortim de l’euro, de pas podríem sortir de l’Eurovisió… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA FRASE DE LA SETMANA] Monegal: “Ah, ja ho veuen, quin xurro de debat electoral” (referint-se a la conversa Buenafuente-Punset, ha haaa

[LA IMATGE DE LA SETMANA] El quasi piquito entre Duran i Ortega fent-se passar per amants… va, home, va! I el superpetonàs entre Pujol i Mas… tot per no admetre que els uns volien manipular els cartells dels altres… 


[KA FORT] Conversa marciana: “Has vist això de l’Urdangarín? No, si al final el normal serà el Marichalar”

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La versió polonesa del debat. Gran Campo Vidal esperant el seu moment televisiu, Gran Rajoy –Mr Grecian 2000-- llegint cartolines fins i tot per dir bona nit i Gran Rubalcaba, ETA, yo, final, ETA, final, yo! 


Catalans, catalanes, Berlusconi… Visca Catalunya! Amb illusioni!