divendres, 21 d’octubre del 2011

Perles del Polònia 213, 20-10-11

[LES PERLES]
♦ L’embolic de Quico Homs amb la paga de Nadal: a cal Basté no hi ha paga “em sap greu pels companys de la ràdio pública”, a cal Fuentes n’hi torna a haver “sí, hi haurà paga de Nadal, concretament la de Joaquim Nadal”. Toooorna cap el Basté per dir que, saps què, “suprimim el Nadal!” i davant l’esbroncada del Papa en persona, toooooorna cap el Fuentes per dir que “se substitueix el Nadal pel Ramadà, que es menja menys i no hi ha regals”.

♦ Tenim a l’Aznar picadet amb Rajoy perquè les enquestes li donen més vots que els que ell va treure… i l’altre pobre li diu que” los récords están para batirse” “Ni se te ocurra sacar un diputado más que yo, don’t se te ocurr!”


[ARXIU HISTÒRIC] (21/10/10) M’encaaaaanta la solució de consens sobre el debat cara-a-cara, que en diuen, tots dos cap el Sálvame, i el Jorge-Javier fent de Cuní “venga, Montilla, un poquito más destroyer, coño!” “Sr. Mas, una frase subordinada en Telecindo? usted que que quiere, hundirme el share? inepto!”. No seria cap tonteria... sempre que no surti Belén Esteban, clar, que per un minut de tele maa-ta.

[LA PUBLI ENCOBERTA] La de la festa dels súpers, que lligar no lligava gaire amb el gag…

[SURREALISTA] Boi Ruiz renyat amablement per Duran i Pujol… tampoc no se’l poden petar perquè han ofert els seu càrrec a unes 200 persones i ara ningú no el vol, és clar. Així que s’han empescat un kit de House Doctor “la teva salut no pot fer vaga”.


[LA PICADA D’ULLET] Tomàs Molina parlant en castellà al MiniMolina, rotllo Yerard Quintana, ja m’enteneu.


[POLÒNIA en campanya] Jorge Fernández Díaz, tant disciplinat que gairebé accepta la proposta de ZP com a fiscal general de l’Estat… no, que era una broma de Rajoy!


[LA NOVETAT] Arcadi Oliveres, l’economista indignat que fa unes analogies com les de la Forcades amb les farmacèutiques.


[MOLT CURRAT] Improvisar un gag d’última hora per fer-se ressò del cessament definitiu de la violència d’ETA. I amb el Morgan Freeman i tot, tu!


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR] La gent no porta els fills al zoo perquè hi fa una pudor que tomba… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA FRASE DE LA SETMANA] La dels indignats a plató: “Aquest-hu-mor, no ens representa!” ha haaaa


[EXCLUSIVA!] Sabem on són els excol·laboradors de L’Hora del Lector! Gimfi, Màrius Serra i Empar Moliner estan tancats en una oficina treballant pel President… li busca eufemismes per no dir “independència”, que es veu que li costa molt de dir.


Catalans, catalanes, dalt del tren, tots anem-hi dalt del tren, hi ha lloc per tota la gent!… Visca Catalunya! Amb il·lusió!