divendres, 23 de setembre del 2011

Perles del Polònia 208, 15-9-11


[LES PERLES]
Puigcercós disposat a fer d’àrbitre del combat Ridao-Bosch. Resulta que, en principi, és un combat diàlectic, no de boxa. Sembla que el públic està amb Bosch. Pobre Riado: “no ho entenc, enlloc de triar el més experimentat es queden amb el que la diu més grossa.”

♦ Cimera de freaks. Felip Puig, Joan Tardà, Joan Herrera i Rubalcaba… tots li porten a ZP un cap de cavall al llit per recordar-li qui mana de veritat… una mica tard, no?

♦ El President Mas emulant el discurs de Guardiola… a la seva manera, és clar. Que si ell va ser l’escollit, que si estima el seu ofici, mira DVDs dels rivals, que si hem d’aixecar ben d’hora (però ben d’hora ben d’hora), que si no hi ha d’haver retrets (oi, Duran?) que si som imparables…

[MOLT PILLAT] El gag del rei i la signatura de la “nova” Constitució… amb la versió de 1812 i Pierre Piqueras parlant francès.

[ARXIU HISTÒRIC (16/9/10)] El resplandor de Montilla amb Chacón (jugaaaa amb nosaltres) i Corbacho (Celestino ya está aquíiii).

[LA FRASE DE LA SETMANA
] El President Pujol explica al President Montilla això dels Catarres: “Diu… ara m’he enamorat d’una Choni de Castefa. Una mica com tu, que també ets una mica Choni.”

[LA PICADA D’ULLET] Que bo. Ja sabem on és Gaddafi, ha demanat asil polític a la residència d’expresidents!

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Josep Cuní en xandall veient (o millor dit, criticant) Els “nous” matins amb Pilar Rahola.

[LʼESTÀVEM ESPERANT] El gag de la immersió. La consellera Rigau avisa de la visita imminent d’un inspector en una classe aparentment normal en català i es desplega un conjunt de mesures d’urgència: les meves preferides són el canvi del cartell de “les parts de la vaca” per “las partes del toro”, la samarreta del Barça per la de la Roja i, per descomptat, el canvi de “Underrock” per “Superpop”. La consellera impecable, “pues ahora que ya ha hecho un golpe de ojo podríamos ir haciendo un pensamiento…”

[SURREALISTA] La conversa entre el President Mas, l’Oriol Pujol, el Ferran Adrià i el Piqueras. La versió catalanoespanyola de Cheers.

[MOLT CURRAT] El nou bar “Tallat, és bona” de Ferran Adrià. Sembla el bar de Friends, o Cheers, o Los Serrano… el centre del món, vaja. I serveix per les transicions dels gags, ara que no hi ha Toni Soler, snif.

[KA FORT] Fer-li trucar al Carod a la Generalitat per reclamar el seu pirmi d’agost… homeeee.

[LA NOVETAT]
♦ Ariadna Oltra, a qui li surt una mica la terribles que porta dins.
♦ Helena Garcia Melero, igualita igualita de pija
 


♦ Alfred Bosch, amb cara d’enfadat



Catalans, catalanes... Visca Catalunya! Amb il·lusió!