diumenge, 29 de maig del 2011

Perles del Polònia 200, 26-5-11

200 PERLES !!!

LES PERLES
- En temps rècord Polònia homenatja “l’espantà” de Carme Chacón per a les primàries del PSOE, en una imitació brillant i unes picades d’ullet extraordinàries: als seus companys del PSC pel seu suport, a Ricky Martín “un, dos, tres, un pasito p’adelante, Ministra, un, dos, tres, un pasito p’atrás”, els seu millors desitjos per Rubalcaba…
- Sánchez Camacho i Garcia Albiol exultants pels carrers de Badalona “ho estem petant”… de moment ;)

EL MILLOR
- El comiat polonès de L’Hora del Lector. Extraordinari cameo d’Emili Manzano acomiadant els seus col·laboradors: Quim Monzó, Maruja Torres i Pere Gimferrer. Ara, que el dol els ha durat 2 segons, perquè ja s’han buscat feina: la Maruja un programa de cuina, en Monzó vol presentar el temps i el Gimfi s’infiltra a l’APM, pim, pam, toma lacasitos… i l’Emili… cap a Telecinco!

ARXIU HISTÒRIC (1/6/06)
- Qui riu l’últim… Campanya pel referèndum de l’Estatut… ja es veia que aquest parell no anava bé: Puigcercós escarnint Carod... com era allò que diuen els famosos de pacotilla a la tele… “la historia pondrá las cosas en su sitio”…

LA IMATGE DE LA SETMANA
- El dia després a la seu del PP, amb ressaca i efectes d’exaltació de l’amistat. 
  
POLÍTICAMENT INCORRECTE
- El nou càntic de Mas i Trias: in-inde-indeterminació! in-inde-indeterminació!

LʼESTÀVEM ESPERANT
- Carod pixant-se de riure a l’executiva d’ERC.

KA FORT
- La versió de [REC] o [UEC si ho pronuncia en Trias]. La fumigació que infligeix CiU sobre l’Ajuntament de Barcelona deixa al descobert tot de zombies en busca del càrrec perdut.

LA NOVETAT
- Àngel Ros, triomfant.
- María Dolores de Cospedal, en alça.

SURREALISTA
- El videojoc acampat vs. culer a la plaça Catalunya: tovallola mullada, acampada infernal, trompeta de la mort… de fet, armes més enginyoses que les de l’Operació Neteja dels mossos.

Talleu, és bona! Amb il·lusió!