divendres, 25 de març del 2011

Perles del Polònia 191, 23-3-11

PERLES DEL POLÒNIA
- El Museu del Tripartit acull els ex (Montilla, Carod, Maragall) i fins Saura. Qui vol un càrrec quan pot fer de figurant en el Museu encara que sigui fent veure que no són ells?



- Sembla que “les primàries” s’han fet amiguetes de la Chacón. Però Rubalcaba també té les seves armes, “els barons” del partit. Rubalcaba planteja el dilema a ZP: “O te fías de los barones, o tenemos primarias”.



- Ermessenda Ortega tenia molts títols, sí, fins i tot era llicenciada en psicologia pràcticament (amb permís de Pilar Rahola).



- Els monòlegs del “tot i que” han tornat!! La culpa és de l’impost de successions. Diu el President Mas: “Els socialistes ens deuen calers perquè déu-n’hi-do l’herència que ens han deixat.” Xist.

ARXIU HISTÒRIC (6/4/06)
- Problemes amb les hipoteques. Uns nens previsors i resaviats fan plans de futur i alliçonen l’empleat de banca que els vol timar.




LA PICADA D’ULLET
- “Tu, tot, tothom!” La Joana Bravo ha triomfat a L’Hora del Lector, a l’APM i ara al Polònia en versió Maruja Torres! Pobre Gimfi, ell volia “hablar de su libro” però no fèiem vaga contra les retallades?? Anagrama de “fer vagaaaa”? Fer vaga “fa vrega”!! Anagrama de “madre”?? “merda”!



ALGÚ HO HAVIA DE DIR [Joan Tardà]
- Si no t’agraden els Manel, no passa res, eh… perdoneu, però algú ho havia de dir!

LA FRASE DE LA SETMANA
- Tomàs Molina: “Contents perquè ja ha arribat la primavera? Que monyes!”

SURREALISTA
- És el que té estar desvagat. En Martingala ja suposa una amenaça pel pobre Tomàs Molina. Ell i en Minianglada!!



LA IMATGE DE LA SETMANA
- Oriol Pujol buscant documents de l’època de Daniel Osacar sota les pedres i amb una màquina trinxadora al costat.



Visca Catalunya! Amb il·lusió!
Talleu, és bona!