diumenge, 20 de març del 2011

Perles del Polònia 190, 17-3-11

PERLES DEL POLÒNIA
- La història aquesta d’en Guifré no ens l’havien explicat abans? Ah, bé, és que ara es tracta de Guifré el Veloç (amb il·lusió).

- Extraordinari! L’únic que li faltava a Laporta era escindir-se de si mateix… doncs ja ho ha fet! Cap per amunt, cames per avall… i espera’t que una cama no vulgui independitzar-se de l’altra… “sempre passa el mateix, el cap pensa una cosa, i els collons una altra!”


ARXIU HISTÒRIC (16/3/06, l’entrevista eterna a Joaquim Nadal)
- L'entrevista a Joaquim Nadal o 24 h a TV3. Comença la Terribas i davant la pregunta "Ja saben amb qui pactaran si guanyen?" en Quim s'embolica com el mestre de les subordinades que és i xerra i xerra i xerra... durant la Terribas... i més enllà.... fins el Cuní al matí.... l'Om a la tarda.... i de nou amb la Terribas. La resposta acaba finalment amb un "ni punyetera idea". Impressionant el desplegament del gag amb el Conseller assegut a la cadira de rodes, empès pels passadissos de TV3.


LA PICADA D’ULLET
- Mas es mostra preocupat per les declaracions públiques dels seus “homes”… Mas-Colell, Ortega, Puig, Pujol… “cal posar fi a aquesta deriva diabólica”

ALGÚ HO HAVIA DE DIR [Joan Tardà]
-Els diaris esportius s’inventen la meitat dels fitxatges... perdoneu, però algú ho havia de dir!

KA FORT
- Pobre avi, el seu nebot sense escrúpols vol condicionar la seva mort a la supressió de l’import de successions!


MALAGUANYAT
- Un gag molt currat amb la sempre suggerent família real però que no acaba de funcionar… molt suat el recurs que mai no fan res, que no saben ni canviar una bombeta i que finalment els ha de treure les castanyes del foc la Letizia, que és plebea.


LA IMATGE DE LA SETMANA
- Els rapinyaires que setgen ZP! Són els vulturis precandidatus: Rubalcaba, Chacón, Bono… i sense oblidar Rajoy!


Visca Catalunya! Amb il·lusió!

Talleu, és bona!