diumenge, 13 de març del 2011

Perles del Polònia 188, 3-3-11

PERLES DEL POLÒNIA
- Pujol ja es veu a "El discurs del candidat" ajudant a Trias a dir la “r” però sembla que aquest èxit no s’acaba de traduir a les enquestes… tant, que l’obliga a des-aprendre la “r”!

ALGÚ HO HAVIA DE DIR [Joan Tardà]
-       - Si algún dia hi ha un incendi, ningú mantindrà la calma i fotrà una filera… perdoneu, però algú ho havia de dir!
-       - Apretar més fort el comandament quan no té piles, no serveix per res… perdoneu, però algú ho havia de dir!

ARXIU HISTÒRIC (9/3/06)
- Debut de Ferran Adrià i el Mindundi a Polònia… memorable! Conceptes com el ping!, l’esfericació, el pensament de ketchup… han passat a la història de la televisió i la gastronomia!

LA PICADA D’ULLET
- Nou capítol de l’assetjament imaginari dels candidats a succeir Zp… avui… Chacón a casa, amb les pantufles, el comandament de la tele, els deures de les nenes…

SURREALISTA
- Gaddafi imitant la monja Forcades per culpar els occidentals (i les farmacèutiques) de tots els mals.

KA FORT
- Duran i Ortega van a veure el Papa al Vaticà (la Disneylàndia dels catòlics, segons Ortega) per demanar-li diners!! A canvi, Pujol i Puig hauran de prestar un servei substitutori…

LA NOVETAT
-       Quico Homs, o n’hauríem de dir Calco Homs, perquè és una còpia tant de l’Homs real, com del President Mas! “Sigues positiu, amb il·lusió!”
-       Eliseu Climent, líder de la resistència valenciana amagada en un habitació secreta del Palau de la Generalitat.

LA IMATGE DE LA SETMANA
-       L’última incorporació del Museu Egipci de Barcelona, Joan Roura, des de la plaça Tahrir… ara funciona amb monedes… i el grup d’egipcis que atonyinen també hi és!

Visca Catalunya! Amb il·lusió!

Talleu, és bona!