dissabte, 12 de febrer del 2011

Perles del Polònia 185, 10/2/2011

PERLES DEL POLÒNIA
- Segueix l'acumulació de càrrecs per Duran i Lleida... ara és el Cobrador del Frac! I ha de seguir a totohora en ZP perquè ens doni tot el que ens deu.

- L'últim fitxatge de Mas que a més serveix per reduir el dèficit: el Superfuncionari, una única persona per fer la feina de 200.000. Igual et dóna els impresos per una subvenció, que una recepta per l'encostipat, que et desallotja el despatx.

- Cimera d'enviats especials a Egipte: quin trio Joan Roura, Antoni Bassas i Martí Anglada!


SURREALISTA
- Les primàries de Barcelona, un grupet de noies amb poques llums que han de decidir entre Hereu i Tura i "trien Trias".



LA IMATGE DE LA SETMANA
- ZP entrant al pis dels expresidents... per cert, que estan en campanya per la presidència del pis, hauran de tornar Les Primàries de Barcelona.


ARXIU HISTÒRIC (16/2/06)
- Al primer Polònia, un podríem dir que joveníssim Pasqual Maragall comença provant micros: "provant, un, dos, tres per cent"


ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- Si tots fóssim tan solidaris, deixaríem el wi-fi obert perquè el xupessin els veïns... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Els texans a l'hivern fan fred i a l'estiu foten calor... perdoneu, però algú ho havia de dir!

LA PICADA D’ULLET
- Felip Puig fa de Tomàs Molina per "netejar" l'àmbient i poder derogar la normativa dels 80 per hora.


LA NOVETAT
- Joan Roura, en foc creuat des de la plaça Tahrir del Caire.


LA FRASE DE LA SETMANA
- "Les caixes eren una mica com els bancs, però feien veure que tenien sentiments"... per això al Museu del Passat hi ha uns pobres avis d'un casal d'aquests patrocinats per l'Obra Social d'alguna excaixa.

Talleu, és bona!