diumenge, 19 de desembre del 2010

Perles del Polònia 178, 16/12/2010

PERLES DEL POLÒNIA
- Al bar del Parlament en els minuts previs a la primera sessió de la legislatura s'escalfa l'ambient, i l'estratega Nadal té la primera pensada.... un hexapartit podria tenir majoria absolutíssima! Noooooo!!! Seria com un tripartit, però el doble de caòtic, diu un Herrera més lúcid que mai. I què podria unir-los a tots? El barça! Sort que era un malson d'Artur Mas que es prepara per si a la tercera no va la vençuda i torna a quedar a l'oposició.


- Que bo el dinar de directives, vull dir d'ERC i SI. Realment la irrupció de Laporta al Parlament i les properes eleccions municipals ens donaran molt de joc als polonesos!


KA FORT
- Zapatero ha despertat al "mal genio" de la moneda... Franco! I aquest té uns consells boníssims per areglar això del PSC: "A los catalanes hay que enviarles al ejército de vez en cuando", així que, au, a militaritzar el PSC.


ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)
- L'anticatalanisme ven, l'última i rebuscada proposta publicitària dels MAD Man.

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- Que el preu dels pisos ha baixat ho deu notar sa p. mare... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- L'hoquei seria divertit si pogués veure la pilota... perdoneu, però algú ho havia de dir!

LA PICADA D’ULLET
- Que bo, el monòleg del President Montilla l'acaba en Mas... en Sergi Mas. Gràcies!


SURREALISTA
- Monega accepta la direcció de Tv3 i té grans ideesl! El barça al 33, Josep Cuní a fer el trànsit, i Telemonegal cada nit.

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Joana d'Erc, disputa/da a sacrificar-se! I qui encén la pira? Carod, naturalment!


EXCLUSIVA!
- El director de wikileaks a Polònia! Totohom hi vol sortir al wikileaks, és com l'Hola modern, que si no hi surts no ets ningú!


LA NOVETAT
- Núria de Gispert Merkel.

Talleu, és bona!