dissabte, 20 de novembre del 2010

Perles del Polònia 174, 18/11/2010

Sembrats, avui, sem-brats!

PERLES DEL POLÒNIA
- “Entendéis todos el catalán?” pregunta Oriol Pujol als seus nopus companys del Govern de la Generalitat: Celestino Corbacho i José Montilla!! Sí, Polònia ofereix en exclusiva les primeres imatges del Govern sociovergent! Aquesta és la visió d’Artur Mas... però José Montilla també té la seva i hi ha alguna cosa que es repeteix en les dues versions, la frase de Corbacho: “No he vingut de Madrid per fer el panoli”. Ai senyor, sí que seria complicat sí...

- La sèrie que farà oblidar “Serrallonga”.... Recurro Jiménez, amb Mariano Rajoy (Recurro), Alícia Sánchez-Camacho (La Estudiante) i Xavier Garcia-Albiol (El Algarrobo). Recurro ha recorregut molts camins per recórrer lleis... cap llei democràtica pot estar segura gràcies a Recurro Jiménez!

- “És gravíssim!” s’exclama Miquel Iceta a la manera de Josep Lluís Núñez, quan veu que CiU també vol omplir el Sant Jordi! Montilla té por de no omplir... però Iceta sap com resoldre la papereta (mai millor dit), posant Chacón i els seus 25.000 soldats, mans a l’obra sota el crit militar de “garantia de govern, és votar al PSC”. Presenten banderolas.... ar!


KA FORT
- Repartiment de mitjans en l’hipotètic govern sociovergent de Mas: “Nosaltres ens quedarem TV3 i el 33 i vosaltres [a Montilla] iCATFM”

LA CANÇÓ [Waka-waka o guapo-guapo, by Artur Mas]
[Tots] Béeeee
Vinga, que això està guanyat
Guaaapo! Guaaapo!
Vinga, que això està guanyat
Guaaapo! Guaaapo!
Vinga, que això està guanyat
Guaaapo! Guaaapo!
[Mas] D’aquí a pocs dies
pringa el Montilla
Està tan clar
que ja en tenim mil
esperant a què “pillen”
[Pujol] Prenc la guitarra
fem una “farra”
per celebrar
que tot convergent
tindrà aviat càrrec.
[Duran] Per què aneu
tan de pressa?
No us fieu
de les enquestes!
[Pujol] Relaxa’t una estona
pels teus també hi ha poltrona.
[Mas] Que la tercera és la bona, t’ho juro!
[Duran] Tot i que...
[Mas] Deixa’t de suspicàcies...
[Tots] Guaaapo! Guaaapo!
[Mas] Gràcies!
Vaig a la Sala Tàpies
a fer de president!
Deixa’t de suspicàcies...
[Tots] Guaaapo! Guaaapo!
[Mas] Gràcies!
Obre’m la Sala Tàpies
sóc quasi president!
[Tots] Quina gran eficàcia
Guaaapo! Guaaapo!
[Mas] Gràcies!
Visca la democràcia.
[Mas i Duran] Que ens farà presidents!


LA IMATGE DE LA SETMANA
- Puigcercós, Carretero i Laporta ens veuen abocats (per fi!) a unir forces, ja que cadascun d’ells ha anat a la SGAE a registrar paraules clau com “independència” “autodeterminació” o “al loro” i si no actuen junts no poden defensar les seves idees.


LA BAJANADA PER SORTIR AL TN
- Herrera promou l’alletament matern provant de fer-ho ell mateix! (alletar un nedó, vull dir)


ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)
- La llista de Schindler en versió Jiménez Losantos treballant colze a colze amb Pedro J. Quina por aquest parell! Estan fent una llista dels noms de les persones que salvarien de Catalunya... aghhh... “Federico, esta lista... es España!"

LA PICADA D’ULLET
- Pretendre que tothom truca a Puigcercós perquè vagi a resoldre conflictes: que si Jerusalem, que si Mourinho... gràcies al seu triomf diplomàtic amb els andalusos... i Déu.... “Quan em poso trabucaire, ni Laporta ni Carretero pillen catxo”

LA FRASE DE LA SETMANA
- “Programes electorals o instruccions del DVD?” La pregunta del dia a L’Hora del lector, de difícil elecció, certament.

Talleu, és bona!