diumenge, 14 de novembre del 2010

Perles del Polònia 173, 11/11/2010

EL GAG TRANSVERSAL - La crònica de la visita papal en uns quants gags: Cuní i Rahola a l’avió, King Bosch interceptant l’avió, l’omnipresent Rubalcaba en primera línia papal, el cofoïsme d’Hereu, els petons homosexuals dins la Sagrada Família, el passeig per Barcelona en bicing, ser plomats com a guiris, la cutresangria de la Rambla...






SURREALISTA
- Saura ha embogit del tot. A 15 dies de les eleccions ha decidit canviar la durada de l’hora!!! Chávez no va fer una cosa semblant a Veneçuela??

LA NOVETAT
- La secció “La bajanada per sortir al TN”... sort que les campanyes només duren 15 dies (oficialment...)

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)
- Lʼenyorat Justo Molinero torna per presentar-vos el caset de Lluís Llach Per rumbes: ˮtʼimagines poder moure lʼesquelet al ritme de Campanades a morts?". Hi ha versions inoblidables, amb videoclips i tot, de Venim del nord, venim del sud, Ai LʼEstaca noainonainoná i País petit. Només es troba a benzineres, xarcuteries i botigues dels xinos! I si un trist atzar tʼatura i caus a terra.... seguros del hogar, María José Herra!

LA PICADA D’ULLET
- Jordi Hereu: “Vaja, crido massa fins i tot en els pensaments”
- La monja Forcades netejant la taula del despatx de Mas, vull dir, recollint mostres tòxiques.

MALAGUANYAT
- El monòleg del gran Martingala, interromput constantment pel Mikimoto.... homeeeeee!!!


LA FRASE DE LA SETMANA
- Josep Cuní: “Si TV3 fos una religió, jo seria Jesucrist”... “i jo Maria Magdalena”, afegeix Pilar Rahola.

EL CAMEO
- Artur Mas, molt bé en el seu paper enfotent-se del “guapo, gràcies”, el “tot i que...”, la Belen Esteban i l’Scarlett Johansson! I apamant la Sala de Govern també ;)


Talleu, és bona!